logowvhj2023
© Lyv
© Lyv
28 september 2023

Lyv aangesteld als preferred supplier voor batterijen Dyness

Het Nederlandse energieopslagbedrijf Lyv is aangesteld als preferred supplier van Dynes. Eerder meldde Lyv als eerste in Europa batterijen van Dyness toe te voegen aan het portfolio voor de zakelijke markt.

Met het nieuwe partnerschap stelt het bedrijf in staat te zijn om klanten sneller en beter te helpen aan batterijsystemen met een grote opslagcapaciteit.

Centraal aanspreekpunt
Lyv is het centrale aanspreekpunt voor de klant en concentreert zich in het partnerschap op de projectrealisatie en het aansturen van de batterij met het energiemanagementsysteem van Lyv. Op deze manier wordt de batterij slim aangestuurd op basis van de wensen van de klant. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van direct eigen gebruik van zonnepanelen, het sturen op dynamische stroomtarieven of om te kunnen groeien binnen de anders beperkende capaciteit van de bestaande netaansluiting.

Voor bedrijven in netcongestiegebieden bieden de batterijen van Dyness volgens Lyv een uitkomst om te kunnen starten met ondernemen of om verder te groeien. De Chinese fabrikant is in het partnerschap verantwoordelijk voor de levering van de batterijen en brengt in de projectvoorbereiding en realisatiefase expertise in over de batterijtechniek voor een optimale installatie.

2 uitvoeringen
Het modulaire batterijsysteem dat Lyv levert, is er in 2 uitvoeringen: een variant die in stappen van 77 kilowattuur kan worden uitgebreid naar 1,2 megawattuur of meer en een variant die in stappen van 215 kilowattuur kan worden uitgebreid tot zelfs 20 megawattuur.

De nieuwe batterijsystemen zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Bekijk alle details van de batterijen van Dyness die te koop zijn in de Benelux hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.