Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Tweede onderzoek nodig voor keuze zonnepanelen bedrijfshal Venray

Tweede onderzoek nodig voor keuze zonnepanelen bedrijfshal Venray

Na een eeder technisch onderzoek, komt er nu ook een haalbaarheidsonderzoek naar de aanbreng van zonnepanelen op de gevel van een bedrijfshal in de Venrayse Edisonstraat. De gemeente heeft hiertoe een subsidie van negenduizend euro beschikbaar gesteld. De gemeente Venray heeft een special 'onderzoeksbudget' voor onderzoek naar de toepassing van zonne-energie op grote gebouwen. Met de subsidie van negenduizend euro gaat adviesbureau Archimil in opdracht van Maessen Projecten onderzoek doen naar welke verdienmodellen er mogelijk zijn bij het plaatsen van zonnepanelen op de bederijfsgevel. De studie richt zich op het samenbrengen van Limburgse marktpartijen die mee willen werken aan de uitvoering van het project en deze staan logischerwijs in de rij. Na afloop van deze haalbaarheidsstudie moet dan eindelijk duidelijk zijn of niet alleen of het project daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden, maar ook welke factoren bepalend zijn geweest bij het tot stand komen van de samenwerking.

In de reeks van haalbaarheidsstudie is het het vijfde onderzoek naar duurzame energie waarvoor de gemeente subsidie beschikbaar stelt. Eerder werd er subsidie verleend voor een onderzoek naar de haalbaarheid om gezamenlijk zonnepanelen aan te leggen. Inmiddels zijn zes stallen in Vredepeel voorzien van zonnepanelen. Een andere haalbaarheidsstudie waarvoor financiële ondersteuning werd verleend is een onderzoek naar een houtverbrandingsinstallatie.
Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

Technisch Marketing Engineer BeLux

SolarEdge zoekt in België een Technisch Marketing Engineer BeLux
Fulltime • België
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!