Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Tweede onderzoek nodig voor keuze zonnepanelen bedrijfshal Venray

Tweede onderzoek nodig voor keuze zonnepanelen bedrijfshal Venray

Na een eeder technisch onderzoek, komt er nu ook een haalbaarheidsonderzoek naar de aanbreng van zonnepanelen op de gevel van een bedrijfshal in de Venrayse Edisonstraat. De gemeente heeft hiertoe een subsidie van negenduizend euro beschikbaar gesteld. De gemeente Venray heeft een special 'onderzoeksbudget' voor onderzoek naar de toepassing van zonne-energie op grote gebouwen. Met de subsidie van negenduizend euro gaat adviesbureau Archimil in opdracht van Maessen Projecten onderzoek doen naar welke verdienmodellen er mogelijk zijn bij het plaatsen van zonnepanelen op de bederijfsgevel. De studie richt zich op het samenbrengen van Limburgse marktpartijen die mee willen werken aan de uitvoering van het project en deze staan logischerwijs in de rij. Na afloop van deze haalbaarheidsstudie moet dan eindelijk duidelijk zijn of niet alleen of het project daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden, maar ook welke factoren bepalend zijn geweest bij het tot stand komen van de samenwerking.

In de reeks van haalbaarheidsstudie is het het vijfde onderzoek naar duurzame energie waarvoor de gemeente subsidie beschikbaar stelt. Eerder werd er subsidie verleend voor een onderzoek naar de haalbaarheid om gezamenlijk zonnepanelen aan te leggen. Inmiddels zijn zes stallen in Vredepeel voorzien van zonnepanelen. Een andere haalbaarheidsstudie waarvoor financiële ondersteuning werd verleend is een onderzoek naar een houtverbrandingsinstallatie.
Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Saman Groep zoekt:

Recruiter

Parttime (24 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr. 1
Boss Energy Consulting zoekt:

Grid Connection Engineering Manager

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!