logo
wvhj2023
© Hoppenbrouwers
© Hoppenbrouwers
22 maart 2023

Hoppenbrouwers neemt Top Installatiegroep over en groeit naar 22 vestigingen

Hoppenbrouwers Techniek heeft alle bedrijfsactiviteiten van Top Installatiegroep, vanPanhuis Hoogeveen, Klein Zakelijk, Drenth Installatietechniek Veendam en TOP Technisch Beheer overgenomen.

De overname maakt deel uit van de groeistrategie van Hoppenbrouwers naar landelijke dekking. De technisch dienstverlener groeit met de integratie van Top Installatiegroep naar 22 vestigingen.

100 medewerkers
Top Installatiegroep bestaat sinds 1994 en is een groep met 4 bedrijfsonderdelen verspreid over 2 vestigingen in Hoogenveen en Veendam. Top Installatiegroep verzorgt het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in de zakelijke markt met onder meer de installatie van warmtepompen, zonnecollectoren en zonnepanelen.

De technisch dienstverlener is uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met zo’n 100 medewerkers en een omzet van ruim 35 miljoen euro.  

Opvolging
Henk Sok, algemeen directeur van Top Installatiegroep, over de overname: ‘Onze leeftijd verplicht ons uit voorzorg na te denken over opvolging van ons bedrijf, zodat de continuïteit voor medewerkers en klanten ook in de toekomst gewaarborgd is. Om dit te realiseren, hebben we aansluiting gezocht bij een financieel gezonde partij met een breed spectrum aan technische disciplines en die bovendien veel kennis heeft van automatisering, digitalisering en robotisering. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich ontwikkelen tot kenniswerkers en krijgen ze veel meer doorgroeimogelijkheden.’

Ook Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, is blij met de overname: ‘Het is een mooie aanvulling op onze bestaande business in een voor ons nieuwe regio in het Noordoosten van het land. De vestigingen zullen een Hoppenbrouwers-identiteit krijgen, maar blijven zelfstandig opereren. Hierdoor is de lokale en regionale geworteldheid voor zowel de medewerkers als de klanten van Top Installatiegroep gewaarborgd.’

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten