Solar Magazine - Hoymiles opent Europese dochteronderneming in Nederland
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hoymiles opent Europese dochteronderneming in Nederland
© Hoymiles

Hoymiles opent Europese dochteronderneming in Nederland

Micro-omvormerfabrikant Hoymiles heeft met een feestelijke ceremonie de opening van zijn nieuwe Europese dochteronderneming in Nederland gevierd. Het bedrijf wil zo de positie op de Europese markt versterken.

De opening van de dochteronderneming op de High Tech Campus in Eindhoven is de nieuwste mijlpaal in het streven van het bedrijf om de aanwezigheid op de wereldmarkt te versterken.

Samenwerken
Het bedrijf stelt Europa als een belangrijke markt te zien en wil nauw gaan samenwerken met distributeurs, installateurs en partners. Met de steun van lokale partners kan Hoymiles​ naar eigen zeggen Europese klanten ‘hoogwaardige en betrouwbare zonne-energieproducten en een uitstekende service bieden’.

Tijdens deze openingsceremonie deelden marktonderzoekbureaus IHS en EUPD Research hun inzichten in actuele ontwikkelingen binnen de pv-industrie, waaronder vraag en aanbod naar zonne-energie in Europa en een overzicht van de Nederlandse zonne-energiemarkt.

Ondersteuning
Walter Jin, Hoymiles Sales Director voor Europa, vertelde over de laatste ontwikkelingen van het bedrijf en introduceerde de producten en technische sterke punten van Hoymiles. ‘Ons team verheugt zich op nauwe samenwerking met onze klanten en partners in Europa’, aldus Jin. ‘We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe mijlpaal ons zal helpen nog sterkere relaties op te bouwen met onze klanten en partners hier.’

Jesse Li, Hoymiles Technical Support Supervisor, bracht tevens de technische en onderhoudsondersteuning van het bedrijf na de opening van de dochteronderneming in de EU onder de aandacht. ‘Een plaatselijk magazijn zorgt voor snellere levering en tijdige vervanging van producten. Bovendien kunnen we nu gelokaliseerde ondersteuning voor klanten in de EU bieden met meertalige technische en onderhoudsondersteuning en een hotline.’

De productiecapaciteit van Hoymiles wordt ook dit jaar uitgebreid en zal naar verwachting in 2023 uit 5 miljoen units bestaan. Het bedrijf stelt eveneens bezig te zijn met het opzetten van lokale magazijnen en productiecentra.

Bekijk waar de micro-omvormers van Hoymiles te koop zijn in de Benelux hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Soly zoekt:

Traineeship Sales Consultant

32-40 uur - Groningen, 9727 DW 5
kWh People zoekt:

Operationeel Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Midden Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!