Solar Magazine - Hoymiles Power Electronics Inc.
Floor 6–10, Building 5
99 Housheng Road Gongshu District Hangzhou 310015 (China)
Contact: Yiyi Chi
Telefoon: +86 57128056101

Hoymiles Power Electronics Inc.

De missie van Hoymiles is om de leidende keuze te worden om aan de slag te gaan met slimme energie, goede technologie effectiever te maken door ervoor te zorgen dat deze voor iedereen toegankelijk is, en slimme zonne-energie naar de hele wereld te brengen met hoogwaardige producten.

Hoymiles is een wereldwijde leverancier van MLPE-oplossingen (Module Level Power Electronics), gespecialiseerd in omvormers op moduleniveau en opslagsystemen. Met een visie op een schone, duurzame toekomst streven we ernaar de slimme energie-industrie te leiden door middel van onze robuuste technologie en betrouwbare producten.

Met ons gedreven ingenieursteam, meer dan 1.200 wereldwijde experts en een distributie- en servicenetwerk in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Oceanië, heeft Hoymiles huiseigenaren en professionals in meer dan 110 landen en regio's in staat gesteld om deel te nemen aan de reis naar echte open energie.

Hoymiles heeft officieel zijn debuut gemaakt op de Shanghai Stock Exchange STAR Market in december 2021 met stockcode: 688032. We genieten nu de voorkeur van de markt als een betrouwbare partner voor onze investeerders, installateurs en eindgebruikers.

Producten van Hoymiles Power Electronics Inc.Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
VDH Solar zoekt:

Accountmanager binnendienst

32-40 uur - Hazerswoude-Dorp, 2391 PV, 4
SolarNRG zoekt:

CAD Tekenaar

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!