Solar Magazine - Liveblog Solar Solutions dag 2 | Bijna 5.600 bezoekers op eerste beursdag, spanning om uitreiking innovatieawards
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Liveblog Solar Solutions dag 2 | Bijna 5.600 bezoekers op eerste beursdag, spanning om uitreiking innovatieawards
© Dé Duurzame Uitgeverij

Liveblog Solar Solutions dag 2 | Bijna 5.600 bezoekers op eerste beursdag, spanning om uitreiking innovatieawards

Met bijna 5.600 bezoekers op de eerste beursdag staan de honderden exposanten van Solar Solutions weer in de startblokken voor dag 2. Daarbij worden onder meer de jaarlijkse innovatieawards uitgereikt.

Ook op de tweede beursdag vinden er wedstrijden plaats voor het Nationaal Kampioenschap Panelen Plaatsen (NKPP) waarbij de deelnemers beoordeeld worden op kwaliteit en veiligheid. Om 12 uur zullen Elize Energie en TopZon het tegen elkaar opnemen. De tweede wedstrijd van vandaag is om 15 uur en gaat tussen Dijkman en DNR Electro.​

Innovatieawards
Op de tweede beursdag worden ook de winnaars van de Solar Solutions Innovation Award en de Smart Storage Innovation Award bekendgemaakt. Voor de zonne-energieaward zijn onder meer de gekleurde zonnepanelen van Solarix, maar ook zonnepanelen van FuturaSun, LONGi en Tongwei genomineerd.

Tot de genomineerden voor de Smart Storage Innovation Award behoren onder meer de slimme thuisbatterijsturing Bliq, Cleverhouse van VDH Solar en de zoutbatterij Fortona.

Nieuwe samenwerkingen
Op de beursvloer worden traditiegetrouw ook nieuwe samenwerkingsverbanden bekendgemaakt. Zo hebben Huawei en Rexel Nederland via een officiële ceremonie hun strategische samenwerking bekrachtigd. Het levert de groothandel de status van Huawei Gold Partner op.

Nieuwe producten
Verder zijn er diverse nieuwe producten te zien, zoals het pvt-paneel Volthera EVO van Alius en de PVshelter Angled van Conduct.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
Triple Solar zoekt:

Productontwerper

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033 MT, Programmeurstraaat 6b
Everday zoekt:

Solar Asset Manager

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!