Solar Magazine - Conduct presenteert PVshelter Angled voor liggend installeren van omvormers
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Conduct presenteert PVshelter Angled voor liggend installeren van omvormers
© Conduct

Conduct presenteert PVshelter Angled voor liggend installeren van omvormers

Conduct Technical Solutions presenteert de PVshelter Angled voor het liggend plaatsen van (grote) omvormers. De vernieuwde constructie biedt volgens de fabrikant nog meer installatiegemak.

De PVshelter Angled kent volgens Conduct een compacte constructie, met minder schaduw, een hoger installatiegemak en hogere brandveiligheid.

Centimeter-indicatie
Het nieuwste model binnen het productprogramma PVshelter is 90 centimeter hoog, weegt 78 kilogram en heeft door de lage windbelasting geen ballast nodig. Daarnaast kan het dak volgens de centimeter-indicatie op de verticale dakprofielen en bijbehorende QR-code eenvoudig versteld worden volgens de eisen van de omvormerfabrikant.

Vanwege de compacte en lage uitvoering biedt PVshelter Angled een verbeterd dakrendement voor het plaatsen van zonnepanelen.

Efficiënter gebruik
PVshelter Angled is – net als de overige PVshelter-modellen – verkrijgbaar als Assembled en Non-Assembled model. De lage constructie zorgt voor een minimale schaduwwerking waardoor een efficiënter gebruik van het dakoppervlak mogelijk is.

Het nieuwe product is breed inzetbaar omdat er rekening wordt gehouden met de eisen van de omvormerfabrikant. Door het gebruik van bouten en gefixeerde glijmoeren is het plaatsen en verwijderen van het dak efficiënt en eenvoudig. Doordat de PVshelter Angled gedeeltelijk geassembleerd aangeleverd wordt, is hij snel opgebouwd. Een digitale montage-instructie en maatvoeringstickers op de profielen maken het instellen van de juiste hoogte eenvoudiger.

De in hoogte verstelbare kabelmanagementbeugel zorgt voor fixatie van de solarkabels bij de connectoren. In combinatie met RoofSupport-draadgoot op de kabelbeugel wordt kabelmanagement geïntegreerd tot aan de DC- en AC-aansluitingen van de omvormer. Bij mogelijk zware windbelasting op hoge daken is door toepassen van de optioneel verkrijgbare ballastering de PVshelter Angled veelzijdig inzetbaar.

Conduct Technical Solutions is met de PVshelter Angled tot en met 16 maart tijdens de vakbeurs Solar Solutions te bezoeken op standnummer D11. Bestel hier uw toegangskaarten met de actiecode ‘SOLARMAGAZINE’.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
DSG B.V. zoekt:

AC-monteur

Fulltime (40 uur) - Steenslag 1, 5531 MC Bladel
DSG B.V. zoekt:

Servicemonteur

Fulltime (40 uur) - Steenslag 1, 5531 MC Bladel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!