Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RVO.nl en Rijksdienst Cultureel Erfgoed publiceren brochures over zonnepanelen en monumenten

RVO.nl en Rijksdienst Cultureel Erfgoed publiceren brochures over zonnepanelen en monumenten

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en RVO.nl hebben drie (vernieuwde) brochures gepresenteerd over zonnepanelen en historisch erfgoed, dan wel monumenten. Ze bieden adviezen en richtlijnen.

De brochures geven bijvoorbeeld antwoord op: zijn zonnepanelen of zonnecollectoren toegestaan op een monument? Waar moet men op letten bij een beschermd stads- of dorpsgezicht? Welke duurzame alternatieven zijn er en waar moet men zijn voor advies, subsidie of een vergunning?

De drie brochures bedienen elk een doelgroep. De eerste brochure is bedoeld voor eigenaren of huurders van monumenten en bewoners binnen beschermde gezichten. De tweede is specifiek geschreven voor vakmensen. De derde geeft vergunningverleners handvatten hoe om te gaan met zonne-energie in combinatie met wettelijk beschermde gebouwen. De publicaties vloeien voort uit de Green Deal tussen de brancheverenging Holland Solar en het ministerie van Economische Zaken. RVO.nl ondersteunt Green Deal projecten. De brochures zijn hier te raadplegen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
VAMAT zoekt:

Medewerker Technical Support

VAMAT zoekt een Medewerker Technical Support
Fulltime • Utrecht
Zonneplan zoekt:

Junior Accountmanager

Zonneplan zoekt een Junior Accountmanager
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!