Solar Magazine - Bezoekersregistratie van vakbeurs Solar Solutions Düsseldorf geopend
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bezoekersregistratie van vakbeurs Solar Solutions Düsseldorf geopend
© Good!

Bezoekersregistratie van vakbeurs Solar Solutions Düsseldorf geopend

Zo’n 100 exposanten geven op woensdag 30 november en donderdag 1 december acte de présence op de eerste editie vakbeurs Solar Solutions Düsseldorf. Vanaf nu kunnen bezoekers gratis entreekaarten bestellen.

De Duitse regering besloot eerder dit jaar om de 2030-doelstelling voor zonne-energie te verhogen naar 215 gigawatt. Bovendien is Duitsland de grootste markt van Europa voor thuisbatterijen.

Van montage tot batterij
‘Om installateurs te helpen aan de enorme vraag te voldoen, tonen fabrikanten en groothandels op Solar Solutions Düsseldorf de allernieuwste montagesystemen, omvormers, zonnepanelen en opslagsystemen’, vertelt Henriette Vrisekoop, directeur Solar Solutions Düsseldorf. ‘Bekende namen als Esdec, Belinus, SAJ en Huawei en vooraanstaande groothandels als EWS, Keno, BayWa r.e. en Krannich Solar zijn van de partij. Net als tal van andere innovatieve bedrijven uit Duitsland, Nederland, België en de rest van de wereld. Op vrijwel iedere stand zijn bovendien Nederlandstalige of Engelstalige vertegenwoordigers aanwezig.’

Vanaf vandaag kunnen professionele bezoekers gratis toegangskaarten bestellen via de website van Solar Solutions door gebruik te maken van de actiecode ‘SOLARMAGAZINE’.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Software Product Owner Solar

Fulltime (40 uur) - Nederland
kWh People zoekt:

Business Developer EnerTwin

Fulltime (40 uur) - Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!