Solar Magazine - Provincie West-Vlaanderen start nieuwe groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Provincie West-Vlaanderen start nieuwe groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij
© Fluvius

Provincie West-Vlaanderen start nieuwe groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij

De provincie West-Vlaanderen is een nieuwe groepsaankoop voor zonnepanelen en batterijen gestart. Vlaamse consumenten kunnen zich nog tot en met 14 november vrijblijvend inschrijven voor de collectieve actie.

Het aanbod bestaat uit een compleet zonnepanelensysteem met als optie een thuisbatterij. Dat is inclusief de installatie en de elektrische keuring. Met de groepsaankoop kan volgens de provincie een korting van 21 procent op zonnepanelen en een korting van 14 procent op de thuisbatterij aangeboden worden.

Voor eind april 2023
Wie zich inschrijft, krijgt meteen een persoonlijk voorstel met de kosten, de opbrengsten en de terugverdientijd van de installatie toegestuurd. Na aanvaarding van het voorstel volgt de inspectie en een definitieve offerte. Vervolgens kan de installatie gepland worden. Het streefdoel is om voor eind april 2023 alle installaties af te ronden.

Oost-Vlaanderen pauzeert groepsaankoop zonnepanelen vanwege grote interesse

De provincie Oost-Vlaanderen organiseert 2 keer per jaar een groepsaankoop zonnepanelen en batterijen. Door de grote vraag heeft ook de tweede campagne zijn maximumcapaciteit bereikt en is de inschrijving eerder dan gepland gesloten.

Eerder dit jaar werd de eerste groepsaankoop van 2022 wegens succes met 2 maanden verlengd. 86 procent van de Oost-Vlamingen kocht bij de groepsaankoop zonnepanelen daarbij ook een thuisbatterij.

Voor Oost-Vlamingen die al zonnepanelen hebben en via de groepsaankoop enkel een thuisbatterij willen kopen, is deze ronde nog wel plaats. De installatieperiode voor de huidige groepsaankoop loopt tot half april 2023.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Project Developer

Fulltime (40 uur) - Arnhem of Rotterdam
Switch2solar zoekt:

Digital developer | E-learning

32-40 uur - Ulvenhout
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!