logo
wvhj2023
© Sebastian Czapnik | Dreamstime.com
© Sebastian Czapnik | Dreamstime.com
14 september 2022

Switch2Solar start nieuwe opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’

Switch2Solar introduceert de nieuwe opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’. Deze onafhankelijke opleiding geeft opdrachtgevers concrete handvatten om zonne-energieprojecten succesvol te realiseren.

Opdrachtgevers krijgen daarbij inzicht in de afwegingen die gemaakt moeten worden. Kern is daarbij de balans tussen lange en korte termijn, kwaliteit en geld. Wat is kwaliteit en hoe maakt men een rendabele en haalbare businesscase.

Kennis en kunde
Switch2Solar verzorgt sinds 2009 opleidingen die zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen: van installateur tot ingenieur, van gebouwbeheerder tot waterschap, voor overheid en bedrijfsleven.

Omdat er veel aanbieders zijn, het internet volstaat met meningen en de ontwikkelingen niet stilstaan, reikt het bedrijf opdrachtgevers de helpende hand. ‘Met onze 1-daagse opleiding “Solar-voor opdrachtgevers” leren wij opdrachtgevers een mooie, rendabele businesscase te maken’, vertelt Emiel Ponte, eigenaar van Switch2Solar. ‘Ook komt het maken van de juiste keuze van een partner voor de realisatie van het project aan bod, waarbij kwaliteit, veiligheid en prijs centraal staan. De opleiding richt zich dus op de kennis en kunde die nodig is om de rol als opdrachtgever in een zonnestroomproject goed uit te kunnen voeren. Binnen 1 dag leren deelnemers de belangrijkste aspecten van het opzetten, realiseren en exploiteren van een zonnestroomproject.’

1-daagse opleiding
‘Solar-voor opdrachtgevers’ is een onafhankelijke opleiding voor medewerkers van woningcorporaties, waterschappen, gemeenten, vastgoedbeheerders en bedrijven die willen verduurzamen.

De 1-daagse opleiding wordt gegeven op 7 oktober en 18 november 2022.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten