Solar Magazine - Switch2Solar start nieuwe opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Switch2Solar start nieuwe opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’
© Sebastian Czapnik | Dreamstime.com

Switch2Solar start nieuwe opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’

Switch2Solar introduceert de nieuwe opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’. Deze onafhankelijke opleiding geeft opdrachtgevers concrete handvatten om zonne-energieprojecten succesvol te realiseren.

Opdrachtgevers krijgen daarbij inzicht in de afwegingen die gemaakt moeten worden. Kern is daarbij de balans tussen lange en korte termijn, kwaliteit en geld. Wat is kwaliteit en hoe maakt men een rendabele en haalbare businesscase.

Kennis en kunde
Switch2Solar verzorgt sinds 2009 opleidingen die zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen: van installateur tot ingenieur, van gebouwbeheerder tot waterschap, voor overheid en bedrijfsleven.

Omdat er veel aanbieders zijn, het internet volstaat met meningen en de ontwikkelingen niet stilstaan, reikt het bedrijf opdrachtgevers de helpende hand. ‘Met onze 1-daagse opleiding “Solar-voor opdrachtgevers” leren wij opdrachtgevers een mooie, rendabele businesscase te maken’, vertelt Emiel Ponte, eigenaar van Switch2Solar. ‘Ook komt het maken van de juiste keuze van een partner voor de realisatie van het project aan bod, waarbij kwaliteit, veiligheid en prijs centraal staan. De opleiding richt zich dus op de kennis en kunde die nodig is om de rol als opdrachtgever in een zonnestroomproject goed uit te kunnen voeren. Binnen 1 dag leren deelnemers de belangrijkste aspecten van het opzetten, realiseren en exploiteren van een zonnestroomproject.’

1-daagse opleiding
‘Solar-voor opdrachtgevers’ is een onafhankelijke opleiding voor medewerkers van woningcorporaties, waterschappen, gemeenten, vastgoedbeheerders en bedrijven die willen verduurzamen.

De 1-daagse opleiding wordt gegeven op 7 oktober en 18 november 2022.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
BayWa r.e. Solar Systems S.à. r.l. zoekt:

Montage Systemen Verkoopsmanager

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160D 6546 AS Nijmegen
DSG B.V. zoekt:

Sales Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Steenslag 1, 5531 MC Bladel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!