Switch2Solar


Switch2Solar: hét opleidingscentrum voor zonne-energie! Sinds onze oprichting in 2009 zijn wij het enige gespecialiseerde opleidingscentrum voor zonne-energie in Nederland. We richten ons op ambitieuze mensen en bedrijven, zowel in Nederland als wereldwijd. Ons opleidingsaanbod beslaat het gehele proces; van verkoop, advies, economische analyse, ontwerp, plaatsing, elektrische aansluiting tot oplevering, inspectie en service. De focus ligt op het creëren van vertrouwen en onderscheidend vermogen, naar onze mening de kritische succesfactoren in de solar markt van morgen!

Al onze opleidingen kun je op basis van open inschrijving volgen op verschillende locaties in het land. In een training zitten maximaal 8 - 10 deelnemers, zodat je altijd verzekerd bent van veel persoonlijke aandacht. Onze trainers hebben een passie voor zonne-energie en beschikken over praktische ervaring en een gedegen theoretische achtergrond. Naast de technische aspecten komen ook achtergronden, economische- en communicatieve aspecten in ruime mate aan de orde. Een deel van onze opleidingen is vanaf september 2016 online te volgen als E-learning module.

We voorzien ook in-company opleidingen, je kunt dan gebruik maken van ons vaste opleidingsaanbod of een op maat gemaakt programma.

Waarom jij voor Switch2Solar kiest...
Je bent ambitieus en wil jezelf onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders. Daarnaast wil je exact begrijpen waar je mee bezig bent. Je legt de lat hoog en wil zoveel mogelijk aanvragen omzetten in opdrachten. Je wil het maximale voor je klant bereiken en hem goed kunnen uitleggen waarom hij juist voor jou moet kiezen. Bovenstaande leer je alleen bij Switch2Solar, de specialist in opleidingen over zonne-energie!

Al onze opleidingen & examens staan onder toezicht van een onafhankelijke externe examencommissie. In deze examencommissie nemen deskundigen zitting uit verschillende disciplines binnen de solar branche. Je kunt voor onze opleidingen subsidie ontvangen bij het OTIB (indien aangesloten). Onze opleidingen zijn altijd inclusief diploma of certificaat, studiematerialen, consumpties & lunch.

Switch2Solar is lid van Holland Solar en Zonne-energie Ondernemers Nederland (ZON).

Partner van Valentin Software (oa PV*SOL Premium®)
Switch2Solar is distributeur (Benelux) voor het Duitse Valentin Software. Je kunt bij ons de programma’s PV*SOL®, PV*SOL Premium®, T*SOL® en GeoT*SOL® aanschaffen. Om direct effectief de software te kunnen gebruiken, kun je bij ons de cursus PV*SOL-Design volgen. Neem contact op voor een free-trial van één van de programma’s.

Switch2Solar
Emiel Ponte

Postbus 42 | 4850 AA  Ulvenhout
Mouterijstraat 11 | 4851 SR Ulvenhout
T. +31 76 560 6260
E. info@switch2solar.nl
I. www.switch2solar.nl
I. www.solar-specialist.nl

 

 

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
IZEN zoekt:

Financieel-administratief ondersteuner (m/v)

IZEN is op zoek naar een financieel-administratief ondersteuner (m/v).
Fulltime • Wijchen
Slim opgewekt! zoekt:

Elektrotechnisch Projectleider LED- PV

Slim opgewekt! zoekt een elektrotechnisch projectleider LED- PV.
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!