Solar Magazine - Intersolar: Solis onthult 2 nieuwe omvormers voor zonnepanelen en batterijen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Intersolar: Solis onthult 2 nieuwe omvormers voor zonnepanelen en batterijen
© Solis

Intersolar: Solis onthult 2 nieuwe omvormers voor zonnepanelen en batterijen

De Chinese omvormerfabrikant Solis heeft op de vakbeurs Intersolar Europe de komst van zijn nieuwe en zesde generatie omvormers aangekondigd voor zonnepanelen die zijn aangesloten op energieopslagsystemen.

Het gaat om een 1-fase- en 3-fase-omvormer: de S6-EH1P(3-6)K-L en de S6-EH3P(5-10)K-H. De zesde generatie omvormers van Solis is compatibel met batterijmodellen van meerdere merken, waardoor klanten meerdere batterijopties hebben.

S6-EH1P(3-6)K-L
De S6-EH1P(3-6)K-L-omvormer – variërend van 3K tot 6K en 230 volt – is ontworpen voor residentiële zonnepaneelinstallaties met batterijen in meerdere oriëntaties.

De omvormer ondersteunt zonnepanelen met hoge vermogens die uitgerust zijn met zonnecellen gebaseerd op wafers van 182 bij 182 millimeter en 210 bij 210 millimeter. Het back-upvermogen van 6 kilowatt ondersteunt meer kritische belastingen. Ook is de schakeltijd van de back-upfunctie minder dan 10 milliseconde.

De omvormer ondersteunt verder tot 10 parallelle units, waarmee hij ook geschikt is voor kleine tot middelgrote commerciële energieopslagsystemen. Tot slot ondersteunt hij ook pure off-grid-toepassingen met ondersteuning voor generatorcommunicatie.

S6-EH3P(5-10)K-H
De S6-EH3P(5-10)K-H-omvormer – variërend van 5K tot 10K en 400 volt – is eveneens ontworpen voor residentiële zonnepaneelinstallaties met batterijen in meerdere oriëntaties. De omvormer is voorzien van 2 tot 4 maximum power point trackers (mppt’s).

Ook deze omvormer ondersteunt verder tot 10 parallelle units, waarmee hij ook geschikt is voor kleine tot middelgrote commerciële energieopslagsystemen. Tot slot ondersteunt hij ook pure off-grid-toepassingen met ondersteuning voor generatorcommunicatie.

Bekijk de omvormers van Solis die nu al te koop zijn in de Benelux hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2022

Realtime interface op komst: ‘Noodrem leidt tot enorme hoeveelheid extra aansluitcapaciteit  wind- en zonne-energie’ Professor Wim Sinke zwaait af: ‘We still ain’t seen nothing yet’ Zonnemarkt: ‘Einde...
Vacatures
KiesZon zoekt:

Solar Service Monteur

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135, 5248 NL
kWh People zoekt:

Business Developer Benelux

Fulltime (40 uur) - Benelux
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!