Solar Magazine - Intersolar: IBC Solar presenteert nieuw jubileumzonnepaneel met TOPCon-zonnecellen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Intersolar: IBC Solar presenteert nieuw jubileumzonnepaneel met TOPCon-zonnecellen
© IBC Solar

Intersolar: IBC Solar presenteert nieuw jubileumzonnepaneel met TOPCon-zonnecellen

IBC SOLAR heeft op de vakbeurs Intersolar Europe ter gelegenheid van zijn 40-jarige jubileum het nieuwe zonnepaneel IBC MonoSol 415/420 MS-HC-N gepresenteerd. De pv-module is uitgerust met TOPCon-zonnecellen.

Het zonnepaneel kenmerkt zich volgens IBC Solar door een verbeterde temperatuurefficiëntie en een lage degradatie door het light induced degradation (lid)- en light and elevated temperature induced degradation (letid)-effect. Dankzij de TOPCon-technologie met n-type monokristallijne zonnecellen gebaseerd op M10 wafers kent het zonnepaneel een efficiëntie van 21,51 procent.

Verlengde garantie
Naast de lineaire vermogensgarantie van 30 jaar verlengt IBC SOLAR in het kader van zijn jubileum de productgarantie van 15 jaar met 40 maanden.

De IBC MonoSol 415/420 MS-HC-N kan worden geïnstalleerd met alle montagesystemen van IBC SOLAR en kan op alle daktypes worden geplaatst. Met een gecertificeerde druk- en trekbelasting van 5400 pascal/2400 pascal (druk/zuig) kan hij de hoogste wind- en sneeuwlasten weerstaan.

Have sun!
IBC SOLAR werd in 1982 in het Duitse Bad Staffelstein opgericht door Udo Möhrstedt en is inmiddels actief in meer dan 30 landen. Het bedrijf heeft op Intersolar tevens zijn nieuwe bedrijfsslogan onthuld: ‘Have sun!’.

Daarmee wil het bedrijf zich positioneren als een betrouwbaar, probleemoplossend en vriendelijk merk. Alle bedrijfsprocessen zijn opnieuw ontworpen, gestroomlijnd en geoptimaliseerd. De nieuw geformuleerde merkbelofte verwoordt de claim van IBC SOLAR om alle klanten eenvoudig en zorgeloos toegang te bieden tot het gebruik van zonne-energie. Dit doet het bedrijf door de strategie onder te verdelen in de 3 bedrijfssegmenten, namelijk residentieeel, commercieel en industrieel.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2022

Realtime interface op komst: ‘Noodrem leidt tot enorme hoeveelheid extra aansluitcapaciteit  wind- en zonne-energie’ Professor Wim Sinke zwaait af: ‘We still ain’t seen nothing yet’ Zonnemarkt: ‘Einde...
Vacatures
kWh People zoekt:

Business Developer Benelux

Fulltime (40 uur) - Benelux
kWh People zoekt:

EPC Manager

Fulltime (40 uur) - Arnhem of Rotterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!