Solar Magazine - Solar Business Day 2022: volop aandacht voor kansen energieopslag bij uitrol zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Business Day 2022: volop aandacht voor kansen energieopslag bij uitrol zonnepanelen

Solar Business Day 2022: volop aandacht voor kansen energieopslag bij uitrol zonnepanelen

Het BIMHUIS is 17 mei het toneel van de Solar Business Day 2022. Onderzoekers van Dutch New Energy Research presenteren de laatste cijfers over marktvolume en de groeiverwachtingen voor zonne-energie en batterijen.

De Solar Business Day in Amsterdam wordt dit jaar geleid door dagvoorzitter Thalita Muusse, bekend van onder meer het televisieprogramma Op1.

Batterijen
Holland Solar-directeur Wijnand van Hooff en Jeroen Neefs van Energy Storage NL bieden de bezoekers een update over politiek en beleid. 

Naast de presentatie van het Solar Trendrapport 2022 en het Smart Storagerapport 2022 – inclusief een update met de nieuwste marktcijfers – is er een breed scala aan sprekers. Zo geeft Miro Zeman van de TU Delft een lezing over de impact en kansen van zonnestroom en batterijen op het elektriciteitsnet in de (nabije) toekomst en vertelt Kristel Lammers van het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (RES) over de kansen van de RES’en voor de zonne-energiesector.

Panelgesprek
Marc Schmitz van de Rabobank spreekt over de bankability van grote zonnestroomprojecten, batterijen en gestapelde businesscases.

Verder is er een panelgesprek, geleid door Annemarie Schouten van Holland Solar, met Stijn Vos (Esdec), Denis de Vette (Van der Valk Solar Systems) en Richard Dekker (Achmea | Verbond van Verzekeraars).

Kijk voor het volledige programma en voor het bestellen van toegangskaarten op de website van de Solar Business Day.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
GPC Europe zoekt:

Hoofdmagazijnier

Fulltime (40 uur) - Careelstraat 2, B-8700 Tielt
Soly zoekt:

Product Owner

32-40 uur - Groningen, 9727 DW 5
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!