Solar Magazine - Persoonlijk | Nieuwe medewerkers voor Q.G.M, FEBEG en Holland Solar
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Persoonlijk | Nieuwe medewerkers voor Q.G.M, FEBEG en Holland Solar
© Farang | Dreamstime.com

Persoonlijk | Nieuwe medewerkers voor Q.G.M, FEBEG en Holland Solar

In de rubriek Persoonlijk! bericht de redactie over personeelswisselingen in de (zonne-)energiesector. Ditmaal onder meer aandacht voor Q.G.M en brancheorganisaties FEBEG en Holland Solar.

Q.G.M | Maaike Grosfeld is per 1 mei begonnen als kandidaat-notaris bij Quist Geuze Meijeren (Q.G.M) in Amsterdam. Grosfeld versterkt daar de groeiende Real Estate en Energy praktijk van Q.G.M en werkte eerder bij Loyens & Loeff. Q.G.M is een full service boutique notariskantoor, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en commercieel vastgoedrecht.

Holland Solar | Jasper Ensing is per 1 april begonnen als beleidsmedewerker bij Holland Solar. ‘De komende jaren sta ik graag, samen met de leden van Holland Solar, aan de frontlinie van de energietransitie. Ik ga mij inzetten voor zowel grootschalige als kleinschalige installaties op daken’, aldus Ensing.

FEBEG | De Federatie van de Belgische Elektriciteits- en Gasbedrijven (FEBEG) heeft Luc Huysmans aangesteld als de nieuwe adviseur ‘power generation & environmental policy’. Huysmans volgde sinds 2009 met een brede kijk de energie-, klimaat- en milieudossiers voor het economisch weekblad Trends. Daarnaast boog hij zich als senior writer ook over de maritieme sector en voetbaldossiers, en was hij lid van diverse jury’s.

Als adviseur power generation & environmental policy voor FEBEG, gaat Huysmans de federatie en haar leden helpen zich te positioneren rond met name klimaat- en leefmilieubeleid, hernieuwbare energie, en nieuwe energiedragers zoals waterstof. Voornamelijk op Vlaams, maar ook op federaal niveau. Daarbij zal hij werken aan het bepalen en opstellen van een gemeenschappelijk standpunt met zowel interne als externe gesprekspartners, en dit standpunt verdedigen bij toezichthouders en bevoegde autoriteiten.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. zoekt:

Sales Representative voor Nederland

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160 D, 6546 AS Nijmegen
VDH Solar zoekt:

Accountmanager binnendienst

Fulltime (40 uur) - Hazerswoude, 2391 PV, 1
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!