logo
wvhj2023
© Esdec
© Esdec
25 april 2022

Esdec introduceert nieuwe versie ClickFit EVO voor montage zonnepanelen op felsdaken

Montagesysteemfabrikant Esdec lanceert een nieuwe variant van het montagesysteem ClickFit EVO die de installatie van zonnepanelen op felsdaken mogelijk maakt. ClickFit EVO is per direct te koop.

Op het schuine dak heeft de installateur slechts 4 componenten nodig en kan het zonnepaneelsysteem met slechts één tool gemonteerd worden.

Klikverbinding
Mede hierdoor kan volgens de fabrikant de installatietijd met 40 procent ingekort worden. De klemmen, waarmee de rails op de fels worden geplaatst, zijn geassembleerd en al voorzien van de bekende ClickFit EVO-klikverbinding. Dit bespaart installateurs een handeling en tijd.

Het ClickFit EVO-systeem is geschikt voor de meeste gangbare felsdaken, met uitzondering van koperen felsdaken. Er zijn klemmen voor enkel of dubbelgevouwen fels, klik- en ronde felsen. Op de klem is de ClickFit EVO-klikverbinding al gemonteerd, installateurs hoeven alleen de klem met de torxschroef op de fels vast te draaien. Hierna klikt hij de rail in de klikverbinding en plaatst de zonnepanelen. De felsklemmen perforeren het dak niet, dus het dak behoudt zijn waterdichtheid.

ClickFit EVO Felsdak is vanaf vandaag beschikbaar in de Esdec Calculator en is te bestellen bij de groothandel.

Bekijk ClickFit EVO Felsdak hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten