Solar Magazine - Trina Solar presenteert nieuw zonnepaneel Vertex S+
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Trina Solar presenteert nieuw zonnepaneel Vertex S+
© Trina Solar

Trina Solar presenteert nieuw zonnepaneel Vertex S+

Trina Solar heeft een nieuw glas-glaszonnepaneel gepresenteerd: Vertex S+. Het zonnepaneel kent een vermogen van 425 wattpiek en is uitgerust met n-type zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter.

Het nieuwe zonnepaneel is ontwikkeld voor toepassing op daken van woonhuizen en bedrijven en kent een zwart frame en donkere zonnecellen.

In drieën gesneden
Vertex S+ wordt geleverd met een productgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van 30 jaar met een maximale jaarlijkse degradatie van 0,4 procent. Het Vertex S+ portfolio heeft een transparante versie met bifaciale zonnecellen en een optievariant met een witte backsheet.

Voortbouwend op de Vertex S-serie, bevat de Vertex S+ alle kenmerkende technologieën van Vertex S; de combinatie van het niet-destructief in drieën snijden van zonnecellen, plaatsing met hoge dichtheid en technologieën met meerdere busbars.

Lichtgewicht
In de nieuwe serie Vertex S+ heeft Trina Solar ter vervanging van de conventionele glas-backsheet-structuur gekozen voor een lichtgewicht ontwerp met dubbel glas voor verbeterde veiligheid, levensduur en duurzaamheid.

Het zonnepaneel heeft de brandklasse A + C ontvangen volgens de norm IEC 61730:2016. Trina Solar biedt een verlengde productgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van 30 jaar met een best-in-class.

2,6 kilogram minder
De afmetingen en het gewicht zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige installatie op het dak. Het gebruik van dunner - 1,6 millimeter dik - warmteversterkt glas vermindert het gewicht van het zonnepaneel met 2,5 kilogram in vergelijking met standaard glas-glasproducten, terwijl het zonnepaneel bestand is tegen hoge wind- en sneeuwbelastingen.

Vertex S+ zal binnenkort beschikbaar zijn bij distributiepartners in heel Europa.

Het nieuwe zonnepaneel van Trina Solar is tot en met donderdag 14 april te zien op de vakbeurs Solar Solutions op stand D8. Bestel hier gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Solar Solutions met de actiecode ‘SOLARMAGAZINE’.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
Triple Solar zoekt:

Productontwerper

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033 MT, Programmeurstraaat 6b
Everday zoekt:

Solar Asset Manager

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!