logo
wvhj2023
© Trina Solar
© Trina Solar
13 april 2022

Trina Solar presenteert nieuw zonnepaneel Vertex S+

Trina Solar heeft een nieuw glas-glaszonnepaneel gepresenteerd: Vertex S+. Het zonnepaneel kent een vermogen van 425 wattpiek en is uitgerust met n-type zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter.

Het nieuwe zonnepaneel is ontwikkeld voor toepassing op daken van woonhuizen en bedrijven en kent een zwart frame en donkere zonnecellen.

In drieën gesneden
Vertex S+ wordt geleverd met een productgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van 30 jaar met een maximale jaarlijkse degradatie van 0,4 procent. Het Vertex S+ portfolio heeft een transparante versie met bifaciale zonnecellen en een optievariant met een witte backsheet.

Voortbouwend op de Vertex S-serie, bevat de Vertex S+ alle kenmerkende technologieën van Vertex S; de combinatie van het niet-destructief in drieën snijden van zonnecellen, plaatsing met hoge dichtheid en technologieën met meerdere busbars.

Lichtgewicht
In de nieuwe serie Vertex S+ heeft Trina Solar ter vervanging van de conventionele glas-backsheet-structuur gekozen voor een lichtgewicht ontwerp met dubbel glas voor verbeterde veiligheid, levensduur en duurzaamheid.

Het zonnepaneel heeft de brandklasse A + C ontvangen volgens de norm IEC 61730:2016. Trina Solar biedt een verlengde productgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van 30 jaar met een best-in-class.

2,6 kilogram minder
De afmetingen en het gewicht zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige installatie op het dak. Het gebruik van dunner - 1,6 millimeter dik - warmteversterkt glas vermindert het gewicht van het zonnepaneel met 2,5 kilogram in vergelijking met standaard glas-glasproducten, terwijl het zonnepaneel bestand is tegen hoge wind- en sneeuwbelastingen.

Vertex S+ zal binnenkort beschikbaar zijn bij distributiepartners in heel Europa.

Het nieuwe zonnepaneel van Trina Solar is tot en met donderdag 14 april te zien op de vakbeurs Solar Solutions op stand D8. Bestel hier gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Solar Solutions met de actiecode ‘SOLARMAGAZINE’.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten