Solar Magazine - Energieopslagbedrijf Ecovat verandert naam in GroeneWarmte
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energieopslagbedrijf Ecovat verandert naam in GroeneWarmte
© Groene Warmte

Energieopslagbedrijf Ecovat verandert naam in GroeneWarmte

De Brabantse producent van thermische energieopslagsystemen Ecovat verandert zijn naam in GroeneWarmte. Het bedrijf stelt van een van ‘product driven’- naar een ‘solution driven’-aanpak over te stappen.

‘De afgelopen periode heeft een herpositionering plaatsgevonden met betrekking tot de strategische positie van onze onderneming in de markt’, aldus chief executive officer en oprichter Aris de Groot. Deze gaat gepaard met een naamswijziging die beter aansluit bij onze proposities.

4 D’s
‘GroeneWarmte is de systeemintegrator in het warmtedomein’, vervolgt hij. ‘Om onze ambitie – marktleider in de warmtetransitie – waar te kunnen maken, werken we volgens de 3D-principes: decarbonise (duurzaam), decentralise (decentraal) en digitalise (digitaal).’

Daar voegt het bedrijf een 4e D – van democratise (democratisch) – aan toe. ‘Door projecten samen te doen, slagen we erin verbindingen te leggen en partijen, binnen een project, op basis van onze gestandaardiseerde propositie succesvol met elkaar te verbinden’, besluit De Groot.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Wattkraft Benelux zoekt:

Senior Business Developer Energy Storage Solutions

Fulltime (40 uur) - Utrecht
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!