Solar Magazine - Webwinkels LEDdirect overgenomen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Webwinkels LEDdirect overgenomen

Webwinkels LEDdirect overgenomen

De webwinkels van LEDdirect zijn definitief overgenomen. LEDdirect zet de bedrijfsvoering onder dezelfde naam onverminderd voort met een nieuwe, financieel sterke investeringspartner Leli Group Holding.

De overname van LEDdirect, de holding van de webwinkel werd in november failliet verklaard, is goed nieuws voor zowel het personeel als de toeleveranciers en serviceproviders, waarmee de intensieve samenwerking wordt gecontinueerd.

Garantie blijft in stand
Voor klanten van LEDdirect verandert er verder helemaal niets. Alle leveringen en bijbehorende services blijven zoals klanten altijd al gewend waren. De geldende garantie op producten blijft gewoon in stand; ook voor orders die voor de overname zijn geplaatst. Het voorgaande wordt tevens bevestigd door Thuiswinkel en Trusted Shops in de certificering van de betreffende LEDdirect webshops. Deze gerenommeerde keurmerken waarborgen de betrouwbaarheid en veiligheid van alle LEDdirect webwinkels.

Met de financiële injectie van Leli Group Holding zal LEDdirect met de uitrol van webshops in Nederland en andere Europese landen doorgaan. In landen als Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk zijn al stappen gezet om een sterke positie te verwerven. Door synergie met andere bedrijfsactiviteiten binnen Leli Group Holding kan LEDdirect zich verder blijven ontwikkelen als sterk merk binnen Europa met zelfstandige groeimogelijkheden.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Solvari B.V. zoekt:

Online Marketeer

32-40 uur - Zadelstede 9 3431 JZ Nieuwegein
Winst uit je woning zoekt:

Adviseur Verduurzaming (ZZP)

Parttime (24 uur) - Haarlem, 2011 MA
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!