logowvhj2023
hero-image
1 december 2021

LICHTNL gaat armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting distribueren

LICHTNL gaat armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting distribueren. De buitenarmaturen van Fonroche Lighting werken volledig op zonne-energie, 365 nachten per jaar.

Dankzij de samenwerking met LICHTNL zijn ze vanaf nu ook te verkrijgen in Nederland.

Geen netaansluiting
De armaturen van Fonroche Lighting zijn de enige die de volledige nacht op zonne-energie werken. Ze hebben het hele jaar door een hoge verlichtingssterkte, of de zon de dag ervoor nu wel of niet geschenen heeft. Dat komt door het intelligente energiemanagementsysteem dat energie opslaat. En zo zijn er meer voordelen: 100 procent zonne-energie. De armaturen werken echt alleen op de kracht van de zon, dus ze hebben geen netaansluiting; geen werkingskosten. Omdat ze niet aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, betaalt men geen stroomkosten; geen onderhoud. Ze werken minimaal 10 jaar zonder onderhoud, wat veel energie en geld scheelt; duurzaam. Ze verbruiken geen netstroom, waarmee deze lichtmasten de beste keuze voor het milieu zijn.

4 tot 8 meter hoogte
De masten zijn verkrijgbaar in 4, 5, 6 en 8 meter hoogte en met een dubbele of enkele armatuur. Naast staal zijn houten palen ook een optie. Ze zijn bestand tegen temperaturen tussen -40 en 70 graden Celsius, wat de lichtmasten geschikt maakt voor alle soorten buitenruimten. Denk bijvoorbeeld aan pleinen, snelwegen, parkeerterreinen, campings en parken.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.