Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Growatt introduceert nieuwe laadpaal voor elektrische auto
© Growatt

Growatt introduceert nieuwe laadpaal voor elektrische auto

Growatt heeft een nieuwe laadpaal voor elektrische auto’s onthuld: THOR. Door de uitgebreide compatibiliteit kan THOR volgens Growatt gekoppeld worden aan zonne-energiesystemen en elektrische auto’s van alle merken.

Er zijn 2 soorten opladers waaruit klanten kunnen kiezen: de AC EV-oplader in een 3/7kW-versie en 11/22kW-versie en DC EV-oplader.

Internet of Things
THOR past witte kleuren en boogvormen toe om een ​​eenvoudige maar modieuze look te creëren. Het voorpaneel integreert een aanraakscherm en een kaartleesgebied om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant.

THOR is geïntegreerd in GroHome; een Internet of Things (IoT)-systeem ontwikkeld door Growatt waarmee gebruikers Remote Control, Multi-zone Control, Voice Control, Hotkey en Smart Scheduling op hun gebruikersapparaten kunnen uitvoeren. Met de app ShinePhone kunnen gebruikers op afstand de realtime status van het opladen controleren en volgen. Bovendien kunnen ze verschillende oplaadmodi plannen via meerdere verbindingsmethoden, waaronder wifi, LAN-poort en 4G.

Slim opladen
THOR ondersteunt 3 verschillende oplaadmodi: Fast Mode, Off-Peak Mode en PV Linkage Mode. Met de Fast Mode kunnen de elektrische auto’s met maximale snelheid worden opgeladen, terwijl de Off-Peak Mode gebruikers in staat stelt hun elektrische auto’s tijdens de daluren op te laden met minder ladingen van het elektriciteitsnet.

PV Linkage Mode stelt de gebruiker die over zonnepanelen beschikt in staat om uitsluitend zonne-energie te benutten om de elektrische auto op te laden en ondertussen een hoger eigen verbruik van zonne-energie te faciliteren en geen elektriciteit van het stroomnet af te nemen.

Verbeterde veiligheid
THOR’s geavanceerde ingebouwde type A + 6 milliampère DC-foutbeveiliging bespaart de kosten van het installeren van een extra 6 milliampère DC-aardlekschakelaar.

De slimme load balancing-functie kan bovendien het laadvermogen dynamisch aanpassen aan het beperkte thuisvermogen en voorkomt dat de zekering doorbreekt en stroomuitval veroorzaakt, waardoor het veilig te gebruiken is voor klanten.

Bekijk de THOR-laadpalen van Growatt hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
NaGa Solar zoekt:

Manager Commercial Ground Mounted Solar Development

Fulltime (40 uur) - Maastricht, 6225 XV, 1
Econnetic bv zoekt:

Senior Consultant zonne-energie

32-40 uur - 3972LK
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!