Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Doorstart installateur van zonnepanelen Energie Control NL: oud-eigenaar koopt bedrijf terug
© Energie Control NL

Doorstart installateur van zonnepanelen Energie Control NL: oud-eigenaar koopt bedrijf terug

De Ter Beke Groep maakt een doorstart met de vorige maand failliet verklaarde installateur van zonnepanelen Energie Control NL. De voormalige eigenaar heeft in een biedingsprocedure het hoogste bod gedaan.

Energie Control NL werd vorige maand door de rechtbank failliet verklaard. Er bleek veel interesse voor overname van het installatiebedrijf dat met name actief is in de installatie van zonnepanelen en isolatie, maar ook warmtepompen en laadpalen.

25 gegadigden
‘Er is een biedingsprocedure opgetuigd met een dataroom’, vertelt curator Jacques Daniels van Daniels Huisman. ‘De geïnteresseerde partijen zijn onder geheimhouding geïnformeerd over alle belangrijke informatie over de onderneming. Er waren 25 gegadigden voor het bedrijf of voor activa. Uiteindelijk hebben 5 gegadigden biedingen uitgebracht.’

Daniels bevestigt dat er gegund is aan de hoogste bieder. ‘Dat was de Ter Beke Groep, tevens de voormalige eigenaar. Deze zal met circa de helft van het personeel verdergaan en de overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden’, aldus Daniels.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Senior Purchaser

Fulltime (40 uur) - Weesp
Krannich Solar Nederland zoekt:

Webshop medewerker

Parttime (24 uur) - IJsselstein, 3401 MS, 11
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!