Solar Magazine - Zonne-energiecongres Sunday terug van weggeweest
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonne-energiecongres Sunday terug van weggeweest

Zonne-energiecongres Sunday terug van weggeweest

Het nationale zonne-energiecongres Sunday is terug. Waar het evenement afgelopen jaar door het coronavirus geen doorgang kon vinden, zal ’t Spant in Bussum op woensdag 1 december het toneel van de 12e editie zijn.

Inmiddels zijn ook de contouren van het programma van de Sunday bekend en worden de laatste sprekers momenteel vastgelegd! Met de Grand Cru 2021 haalt de organisatie van de Sunday de meest aansprekende Nederlandse bijdrage aan een internationale solar conferentie van de afgelopen periode naar eigen land om zo ook de bezoekers van de Sunday te inspireren!

Nationale Consortia Zon
De keynote zal dit jaar door professor Wim Sinke van TNO verzorgd worden. Op de Sunday, waar volgens traditie de wetenschap de praktijk ontmoet, geven verder onder meer de 4 Nationale Consortia Zon acte de présence.

De consortia Zon in Landschap, Zon op Infra, Zon op Water en Zon op Gebouw organiseren alle 4 hun eigen parallelsessie. Onderwerpen als natuur-inclusieve zonneparken, agri-pv, zon op dijken, pv-overkapping op parkeerplaatsen, levenscyclusanalyses, circulaire zonnepanelen, bipv, recycling en drijvende zonnepanelen passeren de revue.

Aanmelden voor deelname aan de Sunday 2021 kan hier.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Zonnefabriek zoekt:

Verkoopadviseur

32-40 uur - Midden-Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!