Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Denim introduceert dit kwartaal 4 nieuwe zonnepanelen
© Denim

Denim introduceert dit kwartaal 4 nieuwe zonnepanelen

Denim neemt vanaf dit kwartaal 4 nieuwe zonnepanelen met hoge vermogens op in het assortiment: de All black stars van 370 en 405 wattpiek en de Black en white family van 380 en 415 wattpiek.

De 4 zonnepanelen hebben allemaal dezelfde breedtemaat en komen beschikbaar in 2 lengten. Dat maakt ze volgens de fabrikant bij uitstek geschikt voor de residentiële markt.

Standaardmaat
De standaardmaat is voor installateurs goed te hanteren en als ze meer ruimte op het dak van hun klanten beschikbaar hebben, nemen ze het grotere model.

De hoge vermogens kunnen aangeboden worden door het gebruik van M6-zonnecellen gebaseerd op wafers van 166 bij 166 millimeter. De nieuwe zonnepanelen kennen allemaal een garantie van 15 jaar. Deze is te verlengen naar 25 jaar als de installateur lid wordt van het Denim Partnerprogramma.

Simpel
Denim streeft ernaar het aanschaffen van zonnepanelen voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken, voor de eindgebruiker én de installateur. Het zonnepaneelaanbod van Denim is overzichtelijk onderverdeeld in 3 productsoorten: The black & white family met zwarte frames en een witte backsheet, The all black stars die volledig zwart zijn en de glas-glaszonnepanelen Keep it glassy.

Bekijk de nieuwe zonnepanelen van Denim hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
TPSolar BV zoekt:

Junior Projectontwikkelaar

Fulltime (40 uur) - Lijnden, 1175 RM, Melbournestraat 9
kWh People zoekt:

Energie Consultant

32-40 uur - Overijssel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!