Solar Magazine - GroenLeven, Univé en partners Duurzame Zekerheid gaan asbest vervangen door zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GroenLeven, Univé en partners Duurzame Zekerheid gaan asbest vervangen door zonnepanelen

GroenLeven, Univé en partners Duurzame Zekerheid gaan asbest vervangen door zonnepanelen

GroenLeven, Univé en de partners van Duurzame Zekerheid hebben een nieuw contract ondertekend. GroenLeven was al zonne-energiepartner van Duurzame Zekerheid en vervangt asbestdaken door zonnepanelen.

Met Duurzame Zekerheid gaan de partijen – in partnerschap met Middendorp Montage – de daken van alle zakelijke leden van Univé asbestvrij maken.

Ook Greenchoice toegetreden
Door het dak asbestvrij te maken en te verduurzamen door hier zonnepanelen op te installeren, biedt Duurzame Zekerheid een totaaloplossing en volledige ontzorging voor de ondernemer.

De samenwerking voor Duurzame Zekerheid is uitgebreid met nieuwe partners die het programma gaan versterken. Zo is ook Greenchoice aangesloten bij het samenwerkingsverband en zal het als energiebedrijf de distributie van de opgewekte zonnestroom verzorgen. Verder is de Rabobank ook aangesloten bij het initiatief als financier en partner om de uitvoering op landelijke schaal mogelijk te maken en te versnellen.

3 uitdagingen
Joep Sparidaens, hoofd Rooftop Operations bij GroenLeven, is blij met de samenwerking met Univé en nieuwe partners: ‘Het is prachtig om samen met Univé en haar partners 3 maatschappelijke uitdagingen aan te gaan: asbest en klimaatverandering op deze manier aanpakken en bijdragen aan de energietransitie.’

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Data

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Activum Finance / Activum Groen Lease zoekt:

Intern Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!