Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vakbeurs InterSolution organiseert op 19 en 20 januari 2022 tiende editie
© DRJ

Vakbeurs InterSolution organiseert op 19 en 20 januari 2022 tiende editie

Op woensdag 19 en donderdag 20 januari 2022 vindt in Flanders Expo Gent de tiende editie van de vakbeurs InterSolution plaats. Na een jaar afwezigheid door de coronapandemie is de beurs daarmee terug van weggeweest.

‘Ondanks alle digitale hulpmiddelen, zoals videoconferenties en chats, blijft de fysieke beurs het meest efficiënte platform om nieuwigheden in de markt te introduceren en te ontdekken, en om vruchtbare zakenrelaties te ontwikkelen’, stelt beursmanager Delphine Martens. ‘Gedurende 2 dagen bundelen we de belangrijkste specialisten uit de sector onder 1 dak: van aanbieders van zonnepanelen tot energieopslag, montagesystemen en monitoringsoftware. Hoe heeft de markt de COVID-pandemie doorstaan? Welke innovaties zijn mogelijke gamechangers? En wie zijn vandaag de dag de voornaamste spelers in uw branche? Bezoekers ontdekken het met eigen ogen op de beurs.’

75 procent gevuld
‘Voor veel standhouders is de 2-daagse beurs – met avondopenstelling op woensdag – de voornaamste toegangspoort tot de Belgische solar markt’, vervolgt Mertens.

Tal van exposanten hebben hun aanwezigheid bevestigd, waaronder SMA, Esdec, Huawei, Kostal, Premium Mounting Technologies (PMT), Avasco, Battery Supplies, Sadef, Wattkraft, Growatt, Rexel, Cebeo, Baywa r.e., Krannich Solar, Van der Valk Solar Systems, Xemex, PV Cycle, GPC Europe, SAJ, Carbomat, Schletter, Niko, Eco-Tronic. Afgelopen maand was daarmee reeds 75 procent van de beschikbare standruimte ingevuld.

‘In de loop der jaren hebben we een uitstekende relatie opgebouwd met de belangrijkste spelers in de Belgische en Nederlandse solar markt’, duidt Martens. ‘Zij weten dat ze bij InterSolution kunnen rekenen op uitsluitend waardevolle contacten en een zorgvuldige selectie van de bezoekersprofielen.’

Geen beperking aantal bezoekers
Tijdens de vakbeurs is er géén beperking op het aantal bezoekers, conform de geldende coronamaatregelen. De organisatie stelt voldoende ventilatie en ruimte op de beursvloer te voorzien, en belangrijke contactpunten worden regelmatig gedesinfecteerd. Voor catering worden de horecaregels gevolgd.

De vakbeurs InterSolution vindt plaats in Hal 8 van Flanders Expo Gent. Op woensdag 19 januari is de beurs geopend van 9.30 uur tot 20.00 uur. Op donderdag 20 januari zijn de openingstijden 9.30 uur tot 18.00 uur. Vooraf registreren voor een gratis bezoek aan InterSolution 2022 is noodzakelijk en kan via de website.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Operationeel Uitvoerder

Fulltime (40 uur) - 5667 KX
Wattkraft GmbH & Co. KG zoekt:

Front Office medewerker – Inside Sales

Fulltime (40 uur) - 3552ez
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!