Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Helukabel presenteert nieuwe catalogus voor elektrische mobiliteit met laadkabelconfigurator
© Helukabel

Helukabel presenteert nieuwe catalogus voor elektrische mobiliteit met laadkabelconfigurator

Helukabel heeft een nieuwe e-mobility-catalogus gepresenteerd. Deze bevat een breed scala aan producten voor alle toepassingen op het gebied van laadtechnologie, alsook een laadkabelconfigurator.

Elektromobiliteit is de toekomst en Helukabel geeft er vorm aan volgens het motto ‘Let’s Charge the World’. Het bedrijf heeft hiertoe robuuste en betrouwbare laadkabels in het assortiment, zoals de verschillende versies van de HELUPOWER CHARGE-serie voor AC- en DC-laadstations.

Laadkabelconfigurator
Met behulp van de laadkabelconfigurator in de catalogus kunnen klanten de juiste laadkabel voor hun toepassing vinden; afhankelijk van het stekkertype, de capaciteitsbehoefte of de laadmodus.

Als totaalleverancier op het gebied van moderne laadtechnologie staan de medewerkers van het bedrijf met hun expertise klanten ook bij. Ze ondersteunen hen bij het combineren van bijvoorbeeld de juiste kabeloplossingen voor depotlaadsystemen voor busvloten en vrachtwagens, voor de voeding van stroomafnemers op laagspanningsniveau of voor inductieve laadmethoden op het gebied van veerboten, schepen of industriële vrachtwagens. Hierbij maken ze niet alleen gebruik van het assortiment kabels, snoeren en toebehoren die uit voorraad leverbaar zijn, maar ontwikkelen ze ook hybride kabels op maat voor iedere gewenste toepassing.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Bouwkundig Calculator BIPV

Fulltime (40 uur) - Spaarpot 20 , 5667 KX Geldrop
Natuurlijk Energie Nederland B.V. zoekt:

Verkoop Medewerker Binnendienst

Parttime (24 uur) - Maasbracht. 6051 DW, 7
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!