Solar Magazine - Ecorus rondt bouw van zonnepark bij Royal Lankhorst Euronete af
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ecorus rondt bouw van zonnepark bij Royal Lankhorst Euronete af
© Ecorus

Ecorus rondt bouw van zonnepark bij Royal Lankhorst Euronete af

Ecorus heeft in opdracht van Royal Lankhorst Euronete de bouw van een zonnepark van in totaal 2,6 megawattpiek afgerond. Het project in Sneek telt 6.400 zonnepanelen en is in een periode van 9 maanden gebouwd.

Royal Lankhorst Euronete levert sinds 1975 kunststofproducten en -diensten. Naast kunststof palen en planken, produceert het bedrijf onder andere ook complete kunststof damwanden, beschoeiingen, steigers, gevelpanelen, bruggen en vlonders uit gerecyclede grondstoffen.

Ongebruikte grond
Vanwege het steeds verder verduurzamen van het productportfolio lag het voor het bedrijf voor de hand om ook te zoeken naar een duurzame invulling van de energievraag.

Samen met Ecorus werd een oplossing gevonden in het opwekken van hernieuwbare energie door middel van zonnepanelen op het bedrijfsdak en op een stuk ongebruikte grond op het bedrijfsperceel op het industrieterrein te Sneek. De zonnestroominstallatie werd op de grond geplaatst. Ecorus ontwikkelde niet alleen het zonnepark, maar zorgde ook voor de vergunningaanvraag, de financiering en de bouw.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Winst uit je woning zoekt:

Teamleider Verduurzaming

Fulltime (40 uur) - Haarlem, 2011 MA
Stel... zoekt:

Junior Consultant Duurzame Energie

32-40 uur - 3972 LK
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!