Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PowerField levert met dochterbedrijf PowerGo zonne-energie en snellaadpalen aan HelloFresh
© PowerGo

PowerField levert met dochterbedrijf PowerGo zonne-energie en snellaadpalen aan HelloFresh

PowerField heeft met dochterbedrijf PowerGo een samenwerkingsovereenkomst gesloten met maaltijdboxleverancier HelloFresh. PowerGo zal bij 13 hubs in Nederland en België snellaadpleinen bouwen voor elektrische auto’s

PowerGo zal als zogenaamde charge point operator de laadpleinen voor elektrische voertuigen aanleggen en beheren. Iedere hub krijgt 1.700 kilowatt aan laadvermogen en maakt gebruik van zonne-energie van zonneparken van PowerField.

Virtual power plant
Hiermee creëert PowerGo samen met de zonneparken en energieopslag een virtual power plant, zodat het elektriciteitsnet minder belast wordt.

PowerGo stelt tot doel te hebben om binnen 2 jaar meer dan 5.000 snellaadpunten door heel Europa te realiseren. De eerste stap is begin dit jaar gezet, met een snellaadpunt bij PowerField’s zonnepark in Emmen. PowerGo garandeert dat de geleverde elektriciteit van de snellaadpalen voor 100 procent afkomstig is van de door zichzelf opgewekte zonne-energie.

500 snellaadpunten in bestelling
Intussen zijn er meer dan 500 snellaadpunten in bestelling en stelt PowerGo klaar te zijn voor grootschalige uitrol van laadpunten.

PowerGo heeft overigens vestigingen in Nederland en Spanje en is bezig met ontwikkelingen en uitrol in onder andere Duitsland, België en Frankrijk. Het bedrijf stelt de komende tijd meer samenwerkingen bekend te zullen maken.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Natuurlijk Energie Nederland B.V. zoekt:

Vacature Ontwerper Pv-installaties (Parttime/ fulltime)

Parttime (24 uur) - Maasbracht. 6051 DW, 7
Econnetic bv zoekt:

Consultant Zonne-energie

32-40 uur - 3972 LK
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!