Solar Magazine - REC Group presenteert nieuw tweede generatie N-Peak zonnepaneel
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
REC Group presenteert nieuw tweede generatie N-Peak zonnepaneel
© REC

REC Group presenteert nieuw tweede generatie N-Peak zonnepaneel

REC heeft de zonnepanelenserie REC N-Peak 2 gepresenteerd. Het is de tweede generatie van REC’s zonnepanelen op basis van n-type TOPCon-zonnecellen. De productie start in augustus 2021.

De bestellingen van klanten zullen vervolgens vanaf oktober wereldwijd uitgeleverd worden. Voortbouwend op het succes van zijn voorganger verhoogt de REC N-Peak 2 de vermogensdichtheid en energieopbrengst per vierkante meter waardoor consumenten meer zonne-energie kunnen opwekken.

Derde nieuwe product
Na de lancering van de loodvrije zonnepanelenserie REC Alpha Pure en de vierde generatie van de zonnepanelenserie REC TwinPeak is de N-Peak 2 al de derde nieuwe productaankondiging van REC in amper 3 maanden tijd.

De REC N-Peak 2 maakt gebruik van 120 gehalveerde monokristallijne n-type zonnecellen om zo tot een maximaal vermogen van 375 wattpiek te komen. Het nieuwe product heeft hetzelfde sterke, dunne frame en dezelfde support bars zoals REC die gebruikt in zijn andere zonnepanelen. Dat betekent dat de N-Peak 2 belastingen tot 7.000 Pascal (Pa) kan dragen. Het nieuwe zonnepaneel kent ook andere kenmerken van zijn voorganger zoals het ‘twin’-design voor betere prestaties in schaduwrijke omstandigheden.

Betere garantie
De REC N-Peak 2 komt ook in aanmerking voor de REC ProTrust Warranty. Dat is een garantie van 25 jaar op het product, het vermogen en het geleverde werk voor alle zonnepaneelsystemen die door REC-gecertificeerde partners worden uitgevoerd.

In jaar 25 van de levensduur van het zonnepaneel garandeert REC nog een vermogen van ten minste 92 procent.

Bekijk alle details van de nieuwe REC N-Peak 2 zonnepanelen hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Leermeester Electra

32-40 uur - Provincie Utrecht
Zonnefabriek zoekt:

Customer Care Medewerker

32-40 uur - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!