Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GoodWe verhoogt met nieuwe fabriek jaarlijkse productie tot 1,2 miljoen omvormers
© GoodWe

GoodWe verhoogt met nieuwe fabriek jaarlijkse productie tot 1,2 miljoen omvormers

De nieuwe productiefaciliteit van GoodWe stelt het bedrijf in staat om de productiecapaciteit te verhogen tot 1,2 miljoen eenheden per jaar. Met een ceremonie is het startschot voor bouwfase II in Guangde gegeven.

Daniel Huang, oprichter en chief executive officer van GoodWe, heeft samen met de raad van bestuur en aandeelhouders de eerste steen gelegd om het begin van het project te markeren.

25 gigawatt
Sinds de beursnotering van GoodWe in 2020 heeft het nieuwe kapitaal van investeerders de ontwikkeling van het bedrijf in een stroomversnelling gebracht. Inmiddels heeft de fabrikant wereldwijd meer dan 2 miljoen omvormers voor zonnepanelen – met een vermogen van 23 gigawatt in meer dan 100 landen en regio’s – uitgeleverd.

In de 68.000 vierkante meter grote nieuwe fabriek wordt meer dan 52 miljoen Amerikaanse dollar geïnvesteerd. GoodWe verwacht hiermee in het derde kwartaal van 2022 een productiecapaciteit van 25 gigawatt te bereiken.

Drijvende kracht
Daniel Huang hierover: ‘Met fase II van onze productiebasis in Guangde zullen de productiecapaciteit, het industriële imago en de invloed van ons bedrijf snel verbeteren. GoodWe zal kunnen voldoen aan de toenemende wereldwijde vraag naar pv-producten en ons marktaandeel zal snel groeien. We zijn vastbesloten om een belangrijke drijvende kracht te worden in de wereldwijde energietransitie en een duurzame toekomst te creëren voor de aarde, de mensheid en toekomstige generaties.’

Bekijk de omvormer van GoodWe hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Junior Elektricien Zonnepanelen (M/V) Utrecht

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Zonmaat zoekt:

Medior Elektricien Zonnepanelen (M/V) Friesland

Fulltime (40 uur) - Frjentsjerterdyk 1, Sexbierum, Friesland, 8855 XC
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!