Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Wattkraft groeit en verhuist naar monumentaal Hof van Chartreuse

Wattkraft groeit en verhuist naar monumentaal Hof van Chartreuse

Wattkraft Solar Benelux gaat verhuizen naar een grotere en vooral bijzondere plek in Utrecht: Hof van Chartreuse. De verhuizing is het gevolg van aanhoudende groei en betekent een upgrade voor het team.

Met de verhuizing hoopt het bedrijf nog beter te kunnen inspelen op de wensen uit de markt. 

Monumentale panden
Wattkraft, dat sinds 2018 een kantoor heeft in Papendorp Utrecht, stelt dat de huidige groei het gevolg is van het beleid van het afgelopen jaar. 'Naast meer ruimte om het team uit te breiden, willen we het goede en harde werk van onze mensen belonen met een inspirerende plek. En die hebben we gevonden aan de Laan van Chartroise in Utrecht', aldus Elise ten Klooster, directeur van Wattkraft Benelux. 

Het Hof van Chartreuse is een kantorencomplex waar in een zestal monumentale panden bijzondere kantoorruimten zijn gemaakt. Deze plek is in Utrecht niet alleen belangrijk vanwege de historie, die teruggaat naar het jaar 1300, maar zeker ook door de ecologische tuin van 5.000 vierkante meter die is ingericht als een supermarkt voor dieren. 

One-fits-all
Wattkraft is klaar voor een belangrijk jaar. De lancering van de Huawei Luna-batterij, het one-fits-allconcept en een uitgebreid trainingsprogramma zijn een greep uit de nieuwe ontwikkelingen. 

Tevens wordt het team nog verder uitgebreid met onder andere een technisch medewerker.

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Stagiair(e) KAM (M/V) Utrecht

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Zonmaat zoekt:

Monteur Zonnepanelen (M/V) Friesland

Fulltime (40 uur) - Frjentsjerterdyk 1, Sexbierum, Friesland, 8855 XC
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!