Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Persoonlijk | Klaas Galama draagt dagelijkse leiding ESTG over aan nieuwe directie

Persoonlijk | Klaas Galama draagt dagelijkse leiding ESTG over aan nieuwe directie

In de rubriek Persoonlijk! bericht de redactie over personeelswisselingen in de zonne-energiesector. Ditmaal aandacht voor groothandel ESTG en omvormermerk Solplanet.

Solplanet | Frank Versteeg is bij AISWEI aangetreden als Sales Director Benelux voor omvormermerk Solplanet. Versteeg is al een decennium werkzaam in de Nederlandse zonne-energie. Zo was hij actief voor omvormerfabrikanten GoodWe en Zeversolar en voor pv-groothandel Energiebau. 

ESTG | Jeroen de Bruijn (43) is per 1 mei de nieuwe chief executive officer van ESTG. Oprichter Klaas Galama en Jacquiline Futselaar dragen de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan de nieuwe directie, bestaande uit Jeroen de Bruijn, de chief technology officer en de chief financial officer. Galama en Futselaar blijven betrokken als ambassadeur en aandeelhouders van ESTG, maar zijn niet langer operationeel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Met deze stap willen zij ruimte bieden aan ESTG om zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Galama en Futselaar geven aan dat ze de toekomst van ESTG onder leiding van de nieuwe directie vol vertrouwen tegemoetzien: ‘Onze beslissing is een weloverwogen keuze geweest. We hebben veel gesprekken gevoerd en zijn ervan overtuigd dat Jeroen de juiste persoon is om ESTG naar de toekomst te leiden.’ ESTG is voor De Bruijn niet nieuw. Sinds september 2020 is hij actief als chief commercial officer en hij heeft het bedrijf inmiddels goed leren kennen. De komende jaren ligt de focus op verdere internationale groei en uitbreiding van het platform door middel van nieuwe, duurzame best-of-breed producten die aansluiten op de strategie van ESTG.

Nu in Solar Magazine

Mei 2021

Zonnepanelen grote afwezige in Nationale Milieudatabase: fabrikanten van zonnepanelen moeten investeren in productgerichte milieudata om boot niet te missen Bonaire, Sint Eustatius en Saba: Veel zon, (nog te) weinig...
Vacatures
kWh People zoekt:

Leveranciersmanager Zonne-energie

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
kWh People zoekt:

Service Manager

Fulltime (40 uur) - Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!