logo
wvhj2023
© JinkoSolar
© JinkoSolar
30 maart 2021

JinkoSolar presenteert nieuw zonnepaneel van 415 wattpiek in Tiger Pro-serie

JinkoSolar heeft het nieuwste lid van de zonnepanelenfamilie Tiger Pro gepresenteerd. Het zonnepaneel met 54 zonnecellen gebaseerd op wafers van 182 bij 182 millimeter heeft een vermogen van 415 wattpiek.

De efficiëntie van het nieuwe zonnepaneel dat vanaf het derde kwartaal uitgeleverd wordt bedraagt 21,3 procent.

25 jaar opbrengstgarantie
De Tiger Pro-serie van JinkoSolar kent een productgarantie van 15 jaar en 25 jaar lineaire opbrengstgarantie. De degradatie bedraagt 2 procent in het eerste jaar en de maximale jaarlijkse degradatie is 0,55 procent vanaf het tweede jaar tot het vijfentwintigste jaar.

Het zonnepaneel is ongeveer 1,7 meter lang en 1,1 meter breed. Hierdoor sluit het ontwerp volgens de fabrikant beter aan op de marktvraag op het gebied van installatie, handmatige verwerking en transport.

Lagere genivelleerde energiekosten
Dankzij het verbeterde formaatontwerp, het hogere zonnepaneelvermogen en de hogere efficiëntie kan de Tiger Pro Modules-serie volgens JinkoSolar voor klanten leiden tot lagere genivelleerde energiekosten (LCoE).

De zonnepanelen zijn geschikt voor industriële en commerciële daken, maar ook voor toepassing op daken van woonhuizen. ‘De Tiger Pro-zonnepanelen blijven met hun kleine formaat en elegante uiterlijk voldoen aan de behoeften van de meeste residentiële klanten en zullen naar verwachting de beste keuze worden voor hoogrenderende zonnepanelen in de residentiële markt’, aldus JinkoSolar. Tot slot kent het nieuwe zonnepaneel volgens de fabrikant een hoge mechanische belastbaarheid, wat de zonnepanelen geschikt maakt voor installatie in gebieden met een hoge sneeuw- en windbelasting.

Bekijk het nieuwe zonnepaneel van JinkoSolar hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten