Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Solutions verplaatst naar september 2021, vakbeurs terug naar Expo Haarlemmermeer
© Solar Solutions

Solar Solutions verplaatst naar september 2021, vakbeurs terug naar Expo Haarlemmermeer

De vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd zijn verzet naar dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september 2021. Dit heeft de beursorganisatie besloten vanwege de huidige coronasituatie.

De vakbeurzen werden vanwege de situatie omtrent het coronavirus eerder al verplaatst naar de maand mei en de Brabanthallen in Den Bosch

Onder meer vanwege de huidige snelheid bij het vaccineren, heeft de beursorganisatie besloten het evenement te verplaatsen naar de maand september. De verwachting is dat te zijner tijd een veilige vakbeurs zonder restricties kan worden georganiseerd. Plaats van handeling is dan weer Expo Haarlemmermeer.

Als hoofdmediapartner van Solar Solutions International vervaardigt de redactie van Solar Magazine ieder jaar in het tijdschrift een redactionele beursspecial. Die special zal nu gepubliceerd worden in de september-editie van Solar Magazine. Deze editie wordt 2 weken voorafgaand aan de vakbeurs per post en digitaal verspreid.

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
Kieszon zoekt:

AFAS Beheerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Kieszon zoekt:

Uitvoerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!