Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vakbeurs Solar Solutions verplaatst naar mei 2021 en Brabanthallen in Den Bosch

Vakbeurs Solar Solutions verplaatst naar mei 2021 en Brabanthallen in Den Bosch

Vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd worden vanwege de situatie omtrent het coronavirus verplaatst naar 10 tot en met 12 mei 2021. Plaats van handeling worden de Brabanthallen in Den Bosch.

De beursorganisatie schat in dat door de nu geldende lockdownmaatregelen, de opschaling van de testcapaciteit en de start van de vaccinaties het zakelijk verkeer in mei genormaliseerd zal zijn. In overleg met de exposanten is daarom gekozen voor de nieuwe beursdatum.

Omdat de oorspronkelijke locatie van de vakbeurzen - Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen - tijdens die periode bezet is, zullen de vakbeurzen dit jaar plaatsvinden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. 

Als hoofdmediapartner van Solar Solutions International vervaardigt de redactie van Solar Magazine ieder jaar in de maart-editie van het tijdschrift een redactionele beursspecial. Die special zal nu gepubliceerd worden in de mei-editie van Solar Magazine. Deze editie wordt de week voorafgaand aan de vakbeurs per post en digitaal verspreid.

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
Coolblue zoekt:

Hoofdmoneur Zonnepanelen Tilburg

Fulltime (40 uur) - Tilburg
Coolblue zoekt:

Hoofdmoneur Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Apeldoorn
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!