Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
WINAICO onthult nieuw zonnepaneel met halve zonnecellen van 375 wattpiek
© WINAICO

WINAICO onthult nieuw zonnepaneel met halve zonnecellen van 375 wattpiek

WINAICO Deutschland – dochterbedrijf van de Taiwanese zonnepanelenfabrikant Win Win Precision Technology – heeft een nieuw zonnepaneel van 375 wattpiek voor de Europese zonne-energiemarkt onthuld.

De zonnepanelenserie WINAICO WST-MG GEMINI is vanaf maart 2021 verkrijgbaar en geschikt voor residentiële en commerciële dakgebonden pv-systemen.

25 jaar garantie
De nieuwe generatie zonnepanelen van het bedrijf zijn uitgerust met 120 monokristallijne siliciumzonnecellen. De halve zonnecellen bezorgen het zonnepaneel een efficiëntie van 20,6 procent. De gekozen technologie met halve zonnecellen leidt volgens WINAICO tot een beter temperatuurgedrag. Bovendien verhogen reflecterende draden het lichtrendement en de bijbehorende opbrengst. Het formaat van de zonnepanelen is 1.759 bij 1.034 millimeter.

‘Gezien het enorme groeipotentieel voor particuliere en commerciële daksystemen, zijn we verheugd onze klanten ook in de toekomst een compacte module met een sterk wattage te kunnen aanbieden. Uiteraard geven we ook 25 jaar productgarantie op de nieuwe zonnepanelenserie’, besluit Marc Ortmanns, hoofd Sales & Marketing bij WINAICO Deutschland.

Bekijk alle zonnepanelen die nu al in de Benelux te koop zijn hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
kWh People zoekt:

Head of Projects

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zelfstroom Montage zoekt:

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - 3356LD
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!