Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Dutch New Energy Research organiseert webinar over Nationaal Solar Trendrapport 2021
© KiesZon

Dutch New Energy Research organiseert webinar over Nationaal Solar Trendrapport 2021

Dutch New Energy Research organiseert op woensdag 20 januari een webinar over het Nationaal Solar Trendrapport 2021. Het rapport bevat cijfers over geïnstalleerd vermogen, werkgelegenheid en marktgroei.

Steven Heshusius, hoofdonderzoeker bij Dutch New Energy Research, het onderzoeksbureau dat verantwoordelijk is voor de publicatie van het jaarlijkse Nationaal Solar Trendrapport en de Dutch Solar Quarterly, stelde onlangs in een interview met de redactie van Solar Magazine dat de Nederlandse zonnestroommarkt tot 2025 jaarlijks ten minste 2 tot 2,5 gigawattpiek zonnepanelen installeert. In 2021 zal voor het eerst de grens van 3 gigawattpiek doorbroken worden. Het gebrek aan transportcapaciteit op het elektriciteitsnet en de coronacrisis zorgen weliswaar voor uitdagingen, maar die gaat de zonne-energiesector overwinnen. 

Nederlands- en Engelstalig
Heshusius en zijn collega-onderzoekers presenteren op 20 januari zowel een Nederlandstalig webinar - om 10.00 uur - als een Engelstalig webinar - om 14.00 uur. 

Normaliter wordt het Nationaal Solar Trendrapport gepresenteerd op de Solar Business Day. Vanwege de huidige lockdown is dit jaarlijkse congres echter uitgesteld naar een later moment in het kalenderjaar.

Aanmelden voor het online deelnemen aan een van de webinars kan hier: Nederlandstalig (10.00 uur) en Engelstalig (14.00 uur).

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Senior O&M Manager - Solar PV

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
kWh People zoekt:

Financial Advisor

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!