logo
wvhj2023
© Saled
© Saled
18 december 2020

Saled levert 12.000 led-lampen aan gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft na een Europees bestek voor het vervangen van de led-straatverlichting mede voor retrofit led-lampen van Saled gekozen. Het bedrijf levert 12.000 lampen in de periode tot en met 2022.

De gemeente is al enige tijd bezig met het verduurzamen van de openbare ruimte, en het doel is dat in 2022 80 procent van alle lampen in de openbare ruimte zijn vervangen door led.

Veel armaturen in de gemeente verkeren nog in goede staat, waardoor het niet nodig is om deze vervangen. Daarom koos Amsterdam voor de retrofit-oplossing van Saled.

Dankzij deze oplossing kunnen de huidige armaturen behouden worden en gaat de gemeente kapitaalvernietiging tegen. Er zijn veel verschillende typen verlichting die vervangen moeten worden.

De komende tijd worden de PL-L, PL-T, PL-C, TL en de TC-F lampen vervangen door een led-oplossing. Het bestek is Amsterdam is 7 september ingegaan, en de komende 2 jaar zal een groot deel van de verlichting vervangen worden. De gemeente heeft verschillende partijen aangesteld die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de onderhoud van de verlichting.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten