Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LONGi eerste fabrikant die in 1 jaar tijd 20 gigawattpiek zonnepanelen uitlevert

LONGi eerste fabrikant die in 1 jaar tijd 20 gigawattpiek zonnepanelen uitlevert

De Chinese fabrikant LONGi Solar claimt een nieuw record te hebben gevestigd. Het bedrijf heeft als eerste fabrikant van zonnepanelen in 1 jaar tijd meer dan 20 gigawattpiek aan zonnepanelen uitgeleverd.

LONGi meldde vorige maand al een andere mijlpaal: de uitlevering van 10 gigawattpiek aan dubbelzijdige zonnepanelen met een hoog vermogen.

Nieuwe standaard
Gebaseerd op nieuw gebouwde productiecapaciteit voor zonnecellen en zonnepanelen presenteerde LONGi eerder dit jaar het zonnepaneel Hi-MO5.

Het beste zonnepaneel uit die Hi-MO5-serie telt 144 halve zonnecellen en kent een vermogen van 540 wattpiek. Het gaat om monokristallijn siliciumzonnecellen op basis van perc- en multi-busbartechnologie. Bovendien wordt gebruikgemaakt van M10-wafers; een waferformaat van 182 bij 182 millimeter dat volgens LONGi en enkele andere fabrikanten de nieuwe standaard van de solar industrie wordt.

De nieuwe reeks pv-producten weerspiegelt volgens het bedrijf ‘zijn toewijding om door middel van innovatie consistente waarde te leveren’ aan wereldwijde klanten.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Zelfstroom Montage zoekt:

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - 3356LD
Zonmaat zoekt:

Monteur Zonnepanelen | Opleidingsbudget | Goed salaris | Bonussen

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!