Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Persoonlijk (19) | Nieuw personeel voor Klimaatfonds Nederland en PVO International

Persoonlijk (19) | Nieuw personeel voor Klimaatfonds Nederland en PVO International

In de rubriek Persoonlijk! bericht de redactie over personeelswisselingen in de zonne-energiesector. Deze week onder meer aandacht voor Klimaatfonds Nederland en PVO International.

Klimaatfonds Nederland heeft zijn team uitgebreid met 3 nieuwe krachten. Met deze uitbreiding stelt het bedrijf de organisatie over de hele linie te versterken: van financieringsfase tot bouw en het uiteindelijke operationele beheer van de grootschalige zonneparken in zijn portefeuille.

Roel Bouwens is aangetreden als assetmanager. Binnen deze functie zal Bouwens verantwoordelijk zijn voor het (financiële) beheer van de operationele zonneparken. Dit sluit perfect aan bij de kennis en kunde die hij bij zijn vorige werkgever Deloitte heeft opgedaan op het gebied van accounting en financiering.

Per half oktober is Margot Besseling gestart als projectmanager, zij gaat zich richten op de realisatie van grootschalige zonneparken. Besseling is hiervoor werkzaam geweest in de advocatuur – bij Baker & McKenzie en Bird & Bird – waar zij zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame-energieprojecten vanuit een contractueel perspectief. Met haar kennis op dit vlak en ervaring binnen de energiemarkt, zal zij de vertaalslag maken van projecten op papier naar daadwerkelijk gebouwde zonneparken, in samenwerking met alle stakeholders.

Dolf le Conge Kleyn is bij Klimaatfonds Nederland gestart als business analyst en zal zich in deze functie ontfermen over de financiële analyses van toekomstige en reeds gedane investeringen. Tijdens zijn master Business Administration heeft hij zich toegespitst op financieel management, wat uitstekend van pas komt voor zijn rol binnen Klimaatfonds Nederland. Daarnaast brengt Le Conge Kleyn ervaring mee vanuit zijn stages voor Ritz Carlton in Barcelona en voor Heineken in de Democratische Republiek Congo.

Benjamin Snoek heeft na 4 jaar de overstap gemaakt van Libra Energy naar PVO International. Het bedrijf – dat geleid wordt door Frank Heijckmann, Gideon Overwater en Arne Huibers – telt inmiddels zo’n 40 medewerkers die voor klanten de volledige inkoop en levering van pv-benodigdheden verzorgen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Senior Elektricien Zonnepanelen (m/v) Friesland

Fulltime (40 uur) - Frjentsjerterdyk 1, Sexbierum, Friesland, 8855 XC
TechniQ Energy | Maatwerk in duurzame energie zoekt:

Marketing en Sales medewerker met affiniteit voor online en duurzame systemen

Fulltime (40 uur) - Serooskerke, 4353RT, 47+49A
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!