Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
5 zonne-energiebedrijven in landelijke top 100 FD Gazellen

5 zonne-energiebedrijven in landelijke top 100 FD Gazellen

5 zonne-energiebedrijven hebben een plek weten te bemachtigen in de nationale top 100 van de FD Gazellen. De awards zijn dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt in meerdere Nederlandse regio's.

Het hoogst genoteerde zonne-energiebedrijf in de top 100 is Solar Concept. Het bedrijf uit Schaijk staat op de vijfde plaats met een omzetgroei van 368 procent. Onlangs stelde directeur Twan Geurts van Kessel tegenover de redactie van Solar Magazine dat zijn bedrijf dit jaar zo’n 8.000 woningen van zonnepanelen voorziet.

Solarfields
Projectontwikkelaar Solarfields, marktleider in grondgebonden zonneparken, staat op positie 25. Het bedrijf gaf eerder deze week het startschot voor de bouw van de solar carport op de parkeerterreinen van Lowlands. Daar komen 90.000 zonnepanelen met een vermogen van 35 megawattpiek.

Montagesystemen
Montagesysteemfabrikant Solar Construct Nederland – dat onlangs zijn nieuwe montagesysteem voor platte daken RoFast onthulde – staat op positie 42. Een andere montagesysteemfabrikant, Esdec, staat op plaats 54. Het bedrijf uit Deventer won bovendien de Oryx-prijs.

2Solar software – ook al genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 – is terug te vinden op plaats 65. Het laatste zonne-energiebedrijf in de landelijke top 100 is Zonnepanelen op het Dak. Het bedrijf uit Barneveld staat op positie 81.

Primeur voor Zonneplan
Zonneplan heeft een primeur. Het bedrijf staat weliswaar niet in de landelijke top 100, maar heeft wel een regionale bronzen FD Gazelle gewonnen in de categorie Groot voor de regio Oost. Nog nooit kwam het voor dat een bedrijf 6 keer op rij een FD Gazelle wist te bemachtigen.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
LENS B.V. zoekt:

Technisch Sales Engineer

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033NN, 75E
Wocozon zoekt:

Ervaren en ondernemende Projectmanager

Fulltime (40 uur) - Utrecht - De Meern
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!