Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Van der Valk Solar Systems lanceert nieuwe golfplaatbeugel voor montage zonnepanelen

Van der Valk Solar Systems lanceert nieuwe golfplaatbeugel voor montage zonnepanelen

Montagesysteemfabrikant Van der Valk Solar Systems heeft een nieuwe golfplaatbeugel gelanceerd voor de montage van zonnepanelen met het montagesysteem ValkPitched.

De golfplaatbeugel is geschikt voor toepassing op bestaande en nieuwe golfplaten daken. Het is nu mogelijk om bij het gebruik van het montagesysteem ValkPitched op golfplaten daken te kiezen tussen 2 bevestigingsmethoden. Tot op heden konden enkel stokschroeven worden gebruikt.

Bestaande bevestigingspunten
Het voordeel van de golfplaatbeugel is dat deze kan worden bevestigd door gebruik te maken van de reeds bestaande bevestigingspunten van de golfplaten.

De golfplaatbeugel bestaat uit een kunststof en aluminium deel. Het kunststof deel bestaat uit een flexibel rubber dat nauwkeurig aansluit op de radius van de golf en zorgt voor een waterdichte afsluiting. Dankzij de flexibiliteit en dikte van het kunststof deel kunnen kleine oneffenheden van de golf worden opgevangen.

Profielen
Op het flexibele kunststof deel is een aluminium hoekbeugel geplaatst met speciale ronding in de onderzijde, die zorgt voor een sterke verbinding met de dakschroef. Het aluminium deel is voorzien van een voorgemonteerde hamerkopbout, waaraan de Side++-profielen gemonteerd kunnen worden.

In het geval dat de golfplaatbeugel niet met de bestaande golfplaatbouten vastgezet kan worden, is het mogelijk om deze te vervangen door de ‘overmaatse’ golfplaatbouten.

Bekijk alle specificaties van het montagesysteem ValkPitched hier in de nieuwe Solar Magazine Productzoeker.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Projectleider

32-40 uur - 6921RZ
kWh People zoekt:

Business Controller Duurzame Projecten

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!