Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Triple Solar stelt Nathan aan als distributeur pvt-warmtepomppanelen

Triple Solar stelt Nathan aan als distributeur pvt-warmtepomppanelen

Triple Solar gaat samenwerken met Nathan, dat de pvt-warmtepomppanelen van de fabrikant gaat distribueren. Nathan, met vestigingen in Nederland en België, gaat de panelen gebruiken als bron voor warmtepompen.

Naast bodem en lucht beschikt Nathan daarmee nu over een derde bron voor de warmtepomp. De pvt-warmtepomppanelen van het het Triple Solar-systeem voorzien woningen van verwarming, warm tapwater, koeling en elektriciteit.

Gelijkwaardigheidsverklaringen
Triple Solar-panelen in combinatie met een warmtepomp van alpha innotec bieden volgens Nathan één compleet systeem voor verwarming, elektriciteit en warm water. Met 4 tot 8 pvt-warmtepomppanelen voorziet men een gemiddelde, goed geïsoleerde woning voor 4 gezinsleden van duurzame verwarming en warm water. Door nog eens 4 tot 8 gewone zonnepanelen te plaatsen dekt men ook het dagelijkse elektrisch verbruik.

Cees Mager, chief executive officer van Triple Solar, over de samenwerking: ‘De combinaties hebben gelijkwaardigheidsverklaringen, als onafhankelijke waarborg voor de kwaliteit en de prestaties. Met dit systeem, dat de afgelopen jaren al met succes in honderden woningen is toegepast, bieden we dan ook écht een onderscheidende oplossing.’

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
LENS B.V. zoekt:

Technisch Sales Engineer

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033NN, 75E
Janszon B.V. zoekt:

Project Engineer Zonne-energie

32-40 uur - 1095 AL
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!