Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Politie betrapt dief op heterdaad bij stelen zonnepanelen zonnepark ’s-Heer Arendskerke

Politie betrapt dief op heterdaad bij stelen zonnepanelen zonnepark ’s-Heer Arendskerke

De politie heeft bij zonnepark ’s-Heer Arendskerke een dief op heterdaad betrapt. Een 20-jarige man uit Yerseke is op zondag 18 oktober rond 3 uur ’s nachts aangehouden. Een beveiliger had alarm geslagen.

Afgelopen weekend waarschuwde een beveiligingsmedewerker van het zonnepark op de splitsing van de Ongereedweg en de Sinoutskerkseweg de politie toen hij zonnepanelen in de berm had gevonden. De politie stelde zich vervolgens verdekt op omdat ze het vermoeden had dat de dieven deze zonnepanelen daar weg hadden gelegd om later op te halen.

Gewond door beet hond
Rond 3.00 uur kon de verdachte bij de zonnepanelen worden aangehouden. Daarbij werd een politiehond ingezet en de man raakte door een beet van de hond lichtgewond. Er vluchtten ook nog een of meerdere personen weg. Daar is door de politie nog naar gezocht, maar er is niemand aangetroffen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. Ook is een busje in beslag genomen.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Solar AC Engineer

Fulltime (40 uur) - Brabant
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!