Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Van der Valk Solar Systems: montagesystemen nu geschikt voor grotere formaten zonnepanelen

Van der Valk Solar Systems: montagesystemen nu geschikt voor grotere formaten zonnepanelen

Van der Valk Solar Systems heeft een reeks extra onderdelen gepresenteerd voor zijn montagesystemen. Hierdoor zijn deze per direct geschikt voor de nieuwe generatie zonnepanelen met steeds grotere formaten.

Zo is het assortiment van het montagesysteem ValkPro+ voor platte daken per direct uitgebreid met extra lange achterplaten en massadragers. Verder is ook het ontwerp van de montagegaten in achterplaten gewijzigd om de verstelbaarheid te vergroten.

Tot 2.320 millimeter lengte
Tot nu toe was het montagesysteem ValkPro+ geschikt om zonnepanelen met een maximale lengte van 2.120 millimeter te monteren in landscape-positie. Door het toevoegen van een extra lange achterplaat en massadrager is het nu mogelijk om met het montagesysteem zonnepanelen tot een maximale lengte van 2.320 millimeter te installeren.

Bij de achterplaten zijn vanaf nu aan beide zijden 3 sleuven van 60 millimeter aanwezig. Dankzij dit grotere bereik sluiten de achterplaten beter aan op de zijkanten van het montagesysteem, en dat ongeacht de breedte van de zonnepanelen.

Tot 1.052 millimeter breedte
Ook voor het montagesysteem ValkPitched voor schuine daken zijn nieuwe onderdelen geïntroduceerd. De Side++-profielen zijn namelijk uitgebreid met nieuwe lengtematen. Deze waren tot op heden afgestemd op een maximale zonnepaneelbreedte van 1.016 millimeter.

Om ook de nieuwe generatie zonnepanelen snel en efficiënt te kunnen monteren, zijn 4 lengten Side++-profielen toegevoegd aan het portfolio. Deze extra lange profielen zijn geschikt voor zonnepanelen tot een maximale breedte van 1.052 millimeter.

Bekijk alle specificaties van de montagesystemen ValkPro+ en ValkPitched hier in de nieuwe Solar Magazine Productzoeker.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Werkvoorbereider buitendienst (€ 4.000,00 - € 6.000,00)

Fulltime (40 uur) - Nederland
Zonnegilde B.V. zoekt:

Leerling Monteur PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Betonstraat 9, 8263 BL Kampen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!