Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Navetto onthult nieuw DMEGC-zonnepaneel met geïntegreerde Enphase micro-omvormer IQ7+
© DMEGC | Enphase Energy

Navetto onthult nieuw DMEGC-zonnepaneel met geïntegreerde Enphase micro-omvormer IQ7+

Navetto meldt de introductie van een nieuw zonnepaneel waarvoor DMEGC en Enphase Energy de handen ineen hebben geslagen. Het resultaat is een zonnepaneel van 360 wattpiek met geïntegreerde micro-omvormer.

Het zonnepaneel wordt geproduceerd door DMEGC en de micro-omvormer IQ7+ is afkomstig van Enphase Energy.

Exclusieve partner
Samen zijn de bedrijven tot een innovatief product gekomen dat het installeren van zonnepanelen sneller en eenvoudiger maakt. Navetto is de exclusieve partner en enige groothandel waarbij dit product verkrijgbaar is.

De distributeur over het nieuwe product: ‘Dit zonnepaneel vergt geen extra handelingen meer op het dak en is direct klaar voor gebruik. Het DMEGC-zonnepaneel is volledig zwart met halve zonnecellen en een geanodiseerd zwart aluminium frame. Dit paneel is niet zomaar een full black, maar is echt intens zwart van kleur. De geïntegreerde Enphase IQ7+ heeft een verbeterde en lichtere 2-aderige kabel en is het nieuwste exemplaar binnen de productlijn Enphase Energy micro-omvormers.’

12 en 25 jaar garantie
Het zonnepaneel heeft een maat van 1.776 bij 1.052 bij 40 millimeter en een gewicht van 22,6 kilogram. DMEGC geeft op de prestaties van het zonnepaneel een fabrieksgarantie van 12 jaar en Enphase Energy een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormer.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
JansZon B.V. zoekt:

Projectleider Zonne-energie

32-40 uur - Amsterdam
ABO Wind Nederland BV zoekt:

Project Developer

32-40 uur - Landelijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!