Solar Magazine - K2 Systems lanceert nieuwe versie van ontwerpsoftware voor zonnepanelen K2 Base
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
K2 Systems lanceert nieuwe versie van ontwerpsoftware voor zonnepanelen K2 Base
© K2 Systems

K2 Systems lanceert nieuwe versie van ontwerpsoftware voor zonnepanelen K2 Base

K2 Systems heeft een nieuwe versie van de gratis onlineplanningssoftware K2 Base gelanceerd. De 3.0-versie maakt een nog eenvoudiger en sneller ontwerp van het geschikte montagesysteem voor zonnepanelen mogelijk.

Voor alle gebruikers zij nu een dashboard voor efficiënt projectbeheer en een verbeterde gebruikersinterface beschikbaar. Bovendien zorgen een nieuwe softwarearchitectuur en de 2 interfaces voor GoodWe's EzDesigner en archeliosTM Pro voor snellere planning. Ook de S-Dome 6 en D-Dome 6 voor pv-projecten met platte daken zijn geïntegreerd.

Het dashboard geeft een direct overzicht van alle geplande, lopende en afgeronde projecten. Met filtermogelijkheden en korte overzichten per project heeft de gebruiker altijd alles in beeld. De nieuw ontworpen gebruikersinterface zorgt voor een intuïtieve bediening dankzij een overzichtelijke lay-out, moderne look en extra knoppen voor navigatie. De nieuwe versie verwerkt de gegevens efficiënter op de achtergrond, waardoor de berekening nog sneller gaat.

De gebruiker kan nu kiezen tussen het nieuwe 10 graden enkelzijdige S-Dome 6-systeem en het dubbelzijdige D-Dome 6-systeem. De installatie van het systeem voor platte daken is volgens K2 Systems 50 procent sneller dankzij verbeterde, 80 procent voorgemonteerde componenten en de praktische afstandsmeter Dome Speed ​​Spacer voor tijdbesparende railuitlijning. De ontwerpsoftware K2 Base maakt een complete planning mogelijk in 5 stappen, inclusief montageplan, statische verificatie en een artikellijst. 

Bekijk alle specificaties van de nieuwe ontwerpsoftware K2 Base hier in de nieuwe Solar Magazine Productzoeker. 

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Solvari B.V. zoekt:

Online Marketeer

32-40 uur - Zadelstede 9 3431 JZ Nieuwegein
Zon Advies Nederland zoekt:

Vacature planner Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Elst, 6662 NE, 25
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!