Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
K2 Systems lanceert nieuwe versie van ontwerpsoftware voor zonnepanelen K2 Base
© K2 Systems

K2 Systems lanceert nieuwe versie van ontwerpsoftware voor zonnepanelen K2 Base

K2 Systems heeft een nieuwe versie van de gratis onlineplanningssoftware K2 Base gelanceerd. De 3.0-versie maakt een nog eenvoudiger en sneller ontwerp van het geschikte montagesysteem voor zonnepanelen mogelijk.

Voor alle gebruikers zij nu een dashboard voor efficiënt projectbeheer en een verbeterde gebruikersinterface beschikbaar. Bovendien zorgen een nieuwe softwarearchitectuur en de 2 interfaces voor GoodWe's EzDesigner en archeliosTM Pro voor snellere planning. Ook de S-Dome 6 en D-Dome 6 voor pv-projecten met platte daken zijn geïntegreerd.

Het dashboard geeft een direct overzicht van alle geplande, lopende en afgeronde projecten. Met filtermogelijkheden en korte overzichten per project heeft de gebruiker altijd alles in beeld. De nieuw ontworpen gebruikersinterface zorgt voor een intuïtieve bediening dankzij een overzichtelijke lay-out, moderne look en extra knoppen voor navigatie. De nieuwe versie verwerkt de gegevens efficiënter op de achtergrond, waardoor de berekening nog sneller gaat.

De gebruiker kan nu kiezen tussen het nieuwe 10 graden enkelzijdige S-Dome 6-systeem en het dubbelzijdige D-Dome 6-systeem. De installatie van het systeem voor platte daken is volgens K2 Systems 50 procent sneller dankzij verbeterde, 80 procent voorgemonteerde componenten en de praktische afstandsmeter Dome Speed ​​Spacer voor tijdbesparende railuitlijning. De ontwerpsoftware K2 Base maakt een complete planning mogelijk in 5 stappen, inclusief montageplan, statische verificatie en een artikellijst. 

Bekijk alle specificaties van de nieuwe ontwerpsoftware K2 Base hier in de nieuwe Solar Magazine Productzoeker. 

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Zonnegilde B.V. zoekt:

Leerling Servicemedewerker PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Betonstraat 9, 8263 BL Kampen
Ecotecworld Nederland B.V. zoekt:

Allround Verkoop Medewerker Binnendienst en Magazijn

Parttime (24 uur) - Coevorden, 7741 KV 5C
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!