Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Doorstart voor failliet Slim Opgewekt met bredere aanpak verduurzaming

Doorstart voor failliet Slim Opgewekt met bredere aanpak verduurzaming

De directie van de Slim Opgewekt Groep heeft overeenstemming bereikt met de curator over de overname van dochteronderneming Slim Opgewekt BV dat in juli failliet ging. Het bedrijf maakt een doorstart.

Moederbedrijf Slim Opgewekt Groep BV vroeg afgelopen juli het faillissement aan omdat het bedrijfsonderdeel Slim Opgewekt BV volgens de directie door de impact van de coronacrisis onevenwichtig hard werd geraakt. De curator van Slim Opgewekt BV meldde eind augustus in onderhandeling  te zijn over een doorstart nadat er meerdere biedingen werden ontvangen voor het bedrijf.

Nieuwe oplossingen
De projecten in uitvoer van Slim Opgewekt BV zijn nu overgenomen en de verduurzaming van scholen gaat verder onder de naam Slim Opgewekt Scholen BV.

Slim Opgewekt Scholen breidt zijn bestaande propositie van zonne-energie, led-verlichting en bewustmaking uit met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld gasreductie en ventilatie. De komende maand ligt er een uitdaging voor scholen om ventilatiesystemen te optimaliseren voor een gezond binnenklimaat. Zij kunnen bij Slim Opgewekt Scholen terecht voor advies, begeleiding en realisatie.

De directie stelt vertrouwen te hebben in de doorstart: ‘Het is fijn dat er mogelijkheden zijn om met dit team, dat veel waardevolle kennis en ervaring bezit, te blijven werken aan het realiseren van een toekomstwaardige wereld. Door onze bredere aanpak sluiten we beter aan op de verduurzamingsbehoefte van scholen en kunnen we gezamenlijk meer impact realiseren.’

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - 5667KX
kWh People zoekt:

Business Development Manager

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!